NBA finali bitti, Conor’ın yaptıkları bitmedi

NBA’de Denver Nuggets ve Miami Heat arasında oynanan final serisi bitti ancak dövüşçü Conor McGregor’un seri sürecinde yaptıklarının yankıları sürüyor. Son olarak bir kadın, McGregor tarafından cinsel saldırıya uğradığı iddiasıyla polise gitti.

Spor 17 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Görsel TMZ'den alınmış olup, kurbanın tuvalete götürülüş anıdır.

Conor McGregor, dünyaca ünlü dövüşçü ve yatırımcı. UFC’de yaptıklarıyla göz önünde olan McGregor, NBA finallerinde yaptıklarıyla basketbol dünyasına da damgasını vurdu. İrlandalı, Miami’deki bir maçın devre arasında Heat maskotu Burnie’yi bir sağlık spreyinin reklamını yapmak adına attığı yumruklarla hastanelik etmişti.

Geçtiğimiz hafta Miami’nin evi Kaseya Center’da oynanan maçların ardından bir kadın, McGregor’un VIP kısmındaki erkekler tuvaletinde kendisiyle zorla oral yoldan cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla polise gitti. Kadın, üzerinde McGregor’un DNA’sının ve tükürüklerinin olduğu kıyafetleri polise verdi. Kadın, verdiği ifadede McGregor’un güvenliğinin, Conor’ın kendisini tuvalette beklediğini ve tuvalete gittiğinde oral yoldan cinsel ilişkiye zorlanıp yine aynı şekilde zorla öpmek istediğini anlattı.

Conor McGregor, bu kez Miami Heat maskotunu nakavt ettiConor McGregor, bu kez Miami Heat maskotunu nakavt etti

Kadının avukatı, DailyMail’e kurbanın Pazar günü durumdan şikayetçi olmak için polise gittiğini ancak polisin kadını yasal yardım alması adına geri çevirdiğini belirtti. Kadın, avukatıyla beraber geçtiğimiz günlerde kıyafetleri polise teslim ederken McGregor tarafı avukatlar aracılığıyla iddiaları yalanladı.

Miami polisi, olayı araştırmak adına Miami Heat kulübüyle iletişim halinde. Kurbanın avukatı polise verilen kıyafetlerde McGregor’un tükürüğünün olduğunu belirtti. Ayrıca kadının salondan ayrılırken McGregor’un güvenlik görevlisi tarafından çevrilip tuvalete yönlendirildiği de belirtildi. Bir diğer iddia ise McGregor’un cinsel saldırının yanı sıra kurbana şiddet de uyguladığı yönünde. Davalı taraf, kadının zorla tuvalete sokulduğu, orada tutulduğu ve bu süreç içinde tuvalete başka kimsenin girmesine izin verilmediği iddialarını da öne sürdü.

Jokic ve Denver NBA şampiyonu: Jokic ve Denver NBA şampiyonu: “Asla şişman çocuğun üstüne oynama”

Olayın yaşanmasının üzerinden bir gün geçtikten sonra ise Conor ve nişanlısı Dee Devlin’in dördüncü çocuklarını beklediği haberi öğrenildi. İkili şimdiden 3 çocuk sahibi. McGregor aile hayatı hakkında “Her şey iyi gidiyor” şeklinde yorum yapıyor.

3 çocuk babası Conor McGregor’a cinsel saldırı suçlaması.

Miami Heat organizasyonu konuyla alakalı olarak “İddialardan haberdarız ve incelemeleri takip ediyoruz. Konu hakkında daha fazla yorum yapmak için söz konusu incelemelerin sonucunu bekliyoruz” ifadelerini kullandı. UFC ise “Organizasyonumuz McGregor hakkındaki iddialardan haberdardır ve süreci yakından takip etmektedir” şeklinde açıklama yayınladı.

Kuzey’in kralına yeni koç RajakovicKuzey’in kralına yeni koç Rajakovic

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.