Kazak Rybakina Fransa Açık’tan çekildi

Kadınlarda dünya 4 numarası Kazak tenisçi Elena Rybakina, Fransa Açık’tan çekildiğini duyurdu.

Spor 4 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Rybakina'dan Fransa Açık'a erken veda.

Fransa Açık heyecanı tüm hızıyla sürerken flaş bir gelişme yaşandı. Dünya 4 numarası Elena Rybakina, son 16 maçı öncesinde turnuvadan çekildiğini açıkladı.

Rybakina, İspanyol Sara Sorribes Tormo ile karşılaşacağı maç öncesi hastalığı nedeniyle turnuvadan çekildiğini duyurdu. Elena “İki gündür uyumuyordum. Baş ağrım ve ateşim vardı. Performans sergilemek, koşmak ve hatta nefes almak dahi zordu. Dolayısıyla bu, vereceğim en iyi karardı” dedi.

Fransa Açık'ta Novak Djokovic tam gaz!Fransa Açık’ta Novak Djokovic tam gaz!

Rybakina turnuvanın favorilerinden biriydi. Son 4 grand slami aralarında paylaşan Iga Swiatek ve Aryna Sabalenka’yla beraber turnuvanın en iddialı isimlerden olarak gösterilen Elena şunları söyledi: “Üzgünüm ama sanırım hayat böyle. Fazlasıyla iniş ve çıkış var. Yüzde yüzümü vermek istiyordum ancak bundan çok uzaktım. Isınmada kendimi denedim. Ancak ayrılmanın en iyi karar olduğunu düşündüm çünkü bu şartlarda devam etmem olanaksızdı.”

Novak Djokovic rahat durmuyor: Sırp tenisçi bu kez de siyasi mesaj verdiNovak Djokovic rahat durmuyor: Sırp tenisçi bu kez de siyasi mesaj verdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.