Kenan’dan enfes gol, Milik’ten şov, Juventus’tan tur

Juventus, İtalya Kupası çeyrek final maçında konuk ettiği Frosinone'yi 4-0 yendi. Milli futbolcu Kenan Yıldız 60. dakikada enfes bir gol atarken, Arkadiusz Milik hat-trick yaptı.

Spor 12 Ocak 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Juventus kupada yarı finalde.

İtalya Kupası çeyrek finalinde favorilerden Juventus, Frosinone’yi ağırladı. Milli futbolcu Kenan Yıldız karşılaşmaya ilk 11’de başladı. Maça hızlı başlayan Juve 10 dakika içinde penaltı kazandı, 11. dakikada Milik vuruşta hata yapmadı. Polonyalı 38. dakikada yeniden sahne aldı ve farkı 2’ye çıkardı.

İkinci yarıya da hız kesmeden giren Juve, 48. dakikada Milik’le bir gol daha buldu, Polonyalı hat-trick’i tamamladı. 61. dakikada bu kez milli yıldız Kenan Yıldız sahneye çıktı. Kenan, McKennie’nin gönderdiği uzun topa ceza alanı içinde gelişine enfes bir vuruş yaptı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Bu golle skor 4-0 oldu. Kenan 78. dakikada oyundan çıktı. Maç 4-0 bitti, Juve adını yarı finale yazdırdı.

İtalya Kupası yarı finalinde Fiorentina ve Atalanta eşleşirken Lazio’nun rakibi Juventus oldu. Yarı final eşleşmeleri rövanş usulüyle mart ayı içinde oynanacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.