Kent: Transferin hızlıca gerçekleşmesini istedim

Ryan Kent, Fenerbahçe’nin kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada takıma katılmış olmanın verdiği mutluluktan bahsetti ve hedeflerinden söz etti.

Spor 4 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Kent'ten Fenerbahçe taraftarına mesaj.

Fenerbahçe’nin yeni kanat transferi Ryan Kent, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Kent, İstanbul’da hem kulüp hem de takım arkadaşları tarafından çok iyi karşılandığını ifade etti. İngiliz oyuncu Fenerbahçe hakkında bilgi sahibi olduğuna değinerek, “Fenerbahçe’nin ilgisini duyduğum zaman kendimi çok iyi ve mutlu hissettim. Bir an evvel, hızlıca bu transferin gerçekleşmesini istedim. Yeni sezonda takımımla beraber sahada olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Burada daha önce büyük oyuncular, büyük futbolcular oynadı. Onları da gayet iyi biliyorum. Ben de o oyunculardan bir tanesi olmak istiyorum” dedi.

26 yaşındaki Kent, dinamik bir oyun tarzı olduğunu belirtirken saha içinde takımına yardım etmek için fedakarlık yapmayı sevdiğinden söz etti. Eski Rangers futbolcusu, taraftarı heyecanlandıracak bir futbol ortaya koyacağının sözünü verip “Hem kişisel hem de takım olarak şunu da ifade edebilirim ki başarılı olmak için her şeyi yapacağız, başarı için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Bu takım lig kupasını, ligde şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyor. Çünkü ligde şampiyon olmayalı uzun bir süre oldu. Ama geçen sene kazanılan bir Türkiye Kupası var ve bana göre bu da önemliydi. Umarım bu tip başarıları, bu kupaları hep birlikte bu yıl kazanacağız” dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ryan Kent İstanbul'da: SabırsızlanıyorFenerbahçe’nin yeni transferi Ryan Kent İstanbul’da: Sabırsızlanıyor

Kent, Fenerbahçe’yle 4 senelik sözleşme imzalamıştı. İngiliz, geçen sezon Rangers formasıyla çıktığı 44 maçta 3 gol, 10 asist yapmıştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.