Kırmızı kart gören futbolcudan hakeme dayak

Mersin’in iki ilçe takımı Erdemli Limonspor ve Mut İdman Yurdu’nu karşı karşıya getiren mücadelede kırmızı kart gören Limonsporlu Galip Gök saha kenarına geldikten sonra kramponlarla yan ve orta hakeme saldırdı.

Spor 22 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Süper Amatör Lig'de hakeme saldırı.

Mersin Süper Amatör Ligi 10. hafta maçında Erdemli’de Erdemli Limonspor ve Mut İdmanyurdu Belediyespor karşılaştı. Maçın orta hakemi Burak Filik, Mut ekibi 2-0 öndeyken Erdemli’den Galip Gök’e kırmızı kart gösterdi. Gök kenara geldi, bir pozisyona sinirlendi. Elinde kramponlarıyla maçın yan hakemi Abdullah Polat’a saldırdı. Gök daha sonra kramponlarını orta hakeme fırlattı. Olay üzerine hakem maçı ertelerken darp raporu alındı ve karakola gidilerek futbolcudan şikayetçi olundu.

Daha sonra olayla alakalı konuşan Erdemli Limonspor Kulübü Başkanı Vehbi Özdemir “Hiç görmek istemediğimiz bir olayla karşılaştık. Biz futbolcuyu engellemeye çalıştık ama olaylar yaşandı. Hakem maçı erteledi. Bizde kulüp olarak olayı çıkaran futbolcunun kulübümüzle ilişkisini kestik. Artık bizim kulüpte bir daha oynayamaz” dedi.

TFF'nin taktiği patladı... Mehmet Büyükekşi sorumluluktan kaçamazTFF’nin taktiği patladı… Mehmet Büyükekşi sorumluluktan kaçamaz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.