Klopp’tan Manchester City maç saatine tepki

Liverpool teknik patronu Jürgen Klopp, milli ara dönüşü oynanacak Manchester City maçının yerel saatle 12.30'da oynanmasına tepki gösterdi.

Spor 15 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Klopp kritik maçın saatinden şikayetçi.

İngiltere Premier Lig’de yine maç saat krizi yaşanıyor. Şikayetçi olan isim daha önce de aynı konuda lig yönetimini eleştiren Jürgen Klopp. Klopp, milli ara dönüşü lig lideri Manchester City ve lig ikincisi Liverpool’u karşı karşıya getirecek büyük maçın yerel saatle 12.30’da oynanmasına tepki gösterdi.

25 Kasım Cumartesi günü oynanacak mücadele hakkında Klopp Böyle önemli bir maç nasıl bu saatte oynanabilir? Bu kararları veren insanlar futbolun ne olduğunu kavrayamıyor.” dedi. Klopp Ekim 2020’de de Premier Lig’in fikstür ayarlamasından duyduğu rahatsızlığı dile getirmiş, çarşamba günü oynanan Avrupa maçlarının üstüne cumartesi öğle maçı oynamaktan şikayet etmişti. Hoca, 2022’de Manchester United’ın lig, Avrupa, kupa üçgeninde bir ara iki günde bir maç oynaması hakkında da dönemin teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer’in yaşadığı mağduriyetin sebebinin lig yönetimi olduğu yorumunu yapmıştı. Klopp 2018’de ise ligin Noel fikstürünü eleştirmişti.

Liverpool futbolcusu Luis Diaz'ın kaçırılan babası serbestLiverpool futbolcusu Luis Diaz’ın kaçırılan babası serbest

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.