Kobe Bryant ölümsüzleşti! Sağ yumruk havada

2020 yılında helikopter kazasında kızı Gianna ile birlikte hayatını kaybeden NBA efsanesi Kobe Bryant'ın heykeli Staples Center'ın önünde bulunan Star Plaza'ya dikildi. Bryant'ın eşi Vanessa Bryant, 'Bu pozu Kobe kendisi seçti' dedi.

Spor 9 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Heykelde Bryant'ın Toronto Raptors‘a 81 sayı attığı maçtaki fotoğrafı kullanıldı.

Los Angeles Lakers, efsane basketbolcu Kobe Bryant’ın heykelini dikti. Staples Center’ın önünde bulunan Star Plaza’ya dikilen heykelin açılışı Los Angeles Lakers – Denver Nuggets maçı öncesinde düzenlenen törenle yapıldı.

Heykel beş metre uzunluğunda ve 1800 kilogram ağırlığında. Heykelin açılış töreni için ise Kobe Bryant’ın forma numaraları ve Gianna’nın forma numarası için özel olarak 8 Şubat 2024 tarihi seçildi.

Heykelin altında Kobe Bryant’ın bir sözü yer alıyor.

Heykelde poz olarak Kobe Bryant’ın 22 Ocak 2006’da Toronto Raptors‘a 81 sayı attığı maçta sağ kolunu havaya kaldırıp işaret parmağıyla taraftarları gösterdiği fotoğraf kullanıldı. Heykelin altında Kobe Bryant’ın kariyerinden öne çıkan istatistikler ve bir sözü yer aldı. Törende konuşan eşi Vanessa Bryant, “Bu pozu Kobe kendisi seçti. Eleştirisi olanlar bunu göz önüne alsın” dedi. Öte yandan Kobe’nin 24 numaralı ve helikopter kazasında hayatını kaybeden kızı Gianna’yla beraber olmak üzere iki heykelinin daha Crypto.com Arena önünde yer alacağı bilgisi geldi.

Denver Nuggets süper ikilisiyle Los Angeles Lakers'ı devirdiDenver Nuggets süper ikilisiyle Los Angeles Lakers’ı devirdi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.