Kocaeli’nin düşüşü Manisa’da sürdü

TFF 1. Lig'in Süper Lig için iddialı takımlarından Kocaelispor, Manisa FK'ya deplasmanda 2-1 kaybetti. Ertuğrul Sağlam'ın takımı, son 5 maçta 3. yenilgisini aldı.

Spor 15 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Kocaeli'de düşüş sürdü.

TFF 1. Lig’de heyecan üç maçla sürerken Süper Lig yarışında iddialı Kocaelispor, Manisa FK deplasmanına çıktı. Son iki maçında da istediği sonucu alamayan Kocaeli, yeni bir çıkış peşindeydi. Ancak konuk ekip iyi başlayamadığı maçın 19. dakikasında Demba Diallo’nun golüyle geri düştü. 4 dakika sonra Barış Alıcı sahne aldı ve maça beraberlik geldi.

İkinci yarının başında Manisa yine fırsat yakaladı, Oğuz Gürbulak bu fırsatı iyi değerlendirdi ve skor 2-1 oldu. 55. dakikada Marmara ekibinin penaltısı VAR kontrolü sonrası iptal edildi. Aynı durumu duraklama anlarının başında Manisa yaşadı. Kocaeli, rakip ceza sahasına yaptığı 31 ortadan yalnızca 5’inde isabet bulabildiği, 14 şut attığı ve yüzde 62 ile topla oynadığı maçtan puan çıkaramadı. 2-1 biten maç sonucunda Manisa 22 puanla 11. sıraya gelirken Kocaeli 33 puanla 3. sıraya düştü, Göztepe 35 puanla haftanın en kârlısı olarak 2. sırada kaldı. Ertuğrul Sağlam’ın öğrencileri son 5 lig maçında 4. kez puan kaybetti.

Göz Göz, Sakarya'dan istediğini aldıGöz Göz, Sakarya’dan istediğini aldı

TFF 1. Lig’de günün diğer sonuçları:

Çorum FK – Tuzlaspor 2-1

Ümraniyespor – Gençlerbirliği 1-1

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.