Kocaelispor’da Mustafa Gürsel zamanı

TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor Ertuğrul Sağlam'ın ayrılmasından sonra teknik direktör Mustafa Gürsel'le anlaşma sağladı.

Spor 20 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Mustafa Gürsel Kocaelispor'un başına geçiyor.

Süper Lig için iddialı ekiplerden Kocaelispor son olarak sahasında Şanlıurfaspor’a 1-0 yenilmişti. Geçen hafta Boluspor’la 1-1 berabere kalan takım ikinci sıra koltuğunu Göztepe’ye kaptırmıştı. Bu istikrarsız sonuçların ardından kulüp Ertuğrul Sağlam’la yolunu ayırdı. Süper Lig iddiasını sürdürmek isteyen ekipte yeni bir dönem başladı.

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun Hürriyet‘e “Teknik direktörlük için Mustafa Gürsel ve Recep Uçar’la görüştük. Recep Uçar TFF 1. Lig’e gelmeyi kabul etmedi. Mustafa Gürsel teklifimizi kabul etti ve anlaşma sağladık. Mustafa Hoca yarın burada olacak” dedi.

Gürsel bu sezon Ümraniyespor’un başında görev yaptı ve 4 şubatta takımdaki teknik direktörlük koltuğundan ayrıldı. Deneyimli antrenör daha önce Bandırmaspor’da teknik direktör olarak çalışmıştı. Kocaelispor an itibariyle 43 puanla ligin üçüncü sırasında, ikinci sıradaki Göztepe’nin üç puan gerisinde yer alıyor. Marmara ekibi bir sonraki maçında 25 Şubat Pazar 13.30’da Keçiörengücü’ne konuk olacak.

Kocaelispor ağır yaralı... Şanlurfaspor sürpriziKocaelispor ağır yaralı… Şanlurfaspor sürprizi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.