Marmara derbisi nefes kesti, Sakaryaspor Kocaelispor’a yetişti

TFF 1. Lig'de aralarında büyük rekabet bulunan iki takım Sakaryaspor ile Kocaelispor karşı karşıya geldi. Tatangalar 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazandı. Böylece iki takım arasındaki puanfarkı bire düştü.

Spor 23 Aralık 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Sakaryaspor, taraftarının desteğiyle hırslı bir oyun ortaya koydu.

1.Lig’de 17. haftasında Marmara derbisi heyecanı yaşandı. Tuncay Şanlı yönetimindeki Sakaryaspor, sahasında Ertuğrul Sağlam’ın ekibi Kocaelispor ile karşı karşıya geldi.

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadelede öne geçen Kocaelispor oldu. 31’de sağ kanattan gelişen atakta Barış Alıcı’nın yerden pasını Cem Ekici asiste çevirdi ve konuk takımı 1-0 öne geçirdi. 40’da Sakaryaspor eşitliği yakaladı. Ceza sahası sol çaprazında Del Valle’nin vuruşunda top ağlara gitti. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sonlandı.

Trabzonspor, Başakşehir'e diş geçiremedi! Protestolar...Trabzonspor, Başakşehir’e diş geçiremedi! Protestolar…

68’de Tatangalar öne geçti. Ali Ülgen, Hasan Kılıç’tan aldığı pasla ceza sahasının hemen dışarısından çektiği sert şut ile golü buldu. Sakaryaspor 80’de farkı ikiye çıkardı ve iyice rahatladı. Del Valle’nin verdiği ara pasını alan Ndlovu, sert vurarak skoru 3-1’e getirdi. Karşılaşma 3-1 sona erdi.

Sakaryaspor, Kocaelispor’a yetişti

Sakaryaspor, bu galibiyet ile ligdeki yenilmezlik serisini 11 maça çıkartırken son dört maçından da galibiyet ile ayrılmış oldu. Yeşil Siyahlılar ayrıca puanını 32’ye yükseltti. Kocaelispor ise 33 puanda kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Sakaryaspor evinde Göztepe’yi ağırlarken, Kocaelispor deplasmanda Manisa FK ile karşılaşacak.

Günün diğer maçında Tuzlaspor deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-0 yendi.

Fenerbahçe son maçta Galatasaray'ı geçti... 2023'ü lider bitirdiFenerbahçe son maçta Galatasaray’ı geçti… 2023’ü lider bitirdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.