Konferans’ta bir İngiliz bir İsviçreli bir Gürcü hakem

Konferans Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Spor 5 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
İngiliz Jones, İsviçreli Fahndrich, Gürcü Kikacheishvili, Türk takımlarının maçlarını yönetecek.

Türk takımları bu sezon Avrupa Ligi’nde fire vermeden bir üst tura çıkmayı başardı. Şampiyonlar Ligi’ndeki Galatasaray’dan sonra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un maçlarını yönekecek hakemler UEFA tarafından açıklandı. Fenerbahçe’nin Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Kadıköy’de yapacağı Maribor maçını İngiliz hakem Robert Jones yönetecek. Jones’in yardımcılıklarını Ian Hussin ile Wade Smith yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Thomas Bramall.

Avrupa'da dört dörtlük hafta! Rakipler belli oldu, İsviçre'nin ensesinin dibine geldikAvrupa’da dört dörtlük hafta! Rakipler belli oldu, İsviçre’nin ensesinin dibine geldik

Beşiktaş ile Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü karşılaşmasında ise İsviçreli hakem Lukas Fahndrich düdük çalacak. Bakü’deki 8 KM Stadı’nda oynanacak maçta Jonas Erni ile Guillaume Maire yardımcı hakem olarak görev yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Lionel Tschudi olacak. Adana Demirspor’un Hırvatistan’ın Osijek ile yapacağı maçın hakemi Gürcü Goga Kikacheishvili oldu.

Adana Demirspor 10 kişiyle tarih yazdı! Avrupa'nın Cherif'iAdana Demirspor 10 kişiyle tarih yazdı! Avrupa’nın Cherif’i

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.