Konyaspor Kayseri’yi penaltılarla geçti

Süper Lig'de 18. hafta karşılaşmasında Konyaspor, sahasında lig üçüncüsü Kayserispor'u Sokol Çikalleshi'nin iki penaltı golüyle 2-0 yendi.

Spor 25 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Konyaspor, Kayserispor'u 2 golle geçti.

Sezonun flaş ekiplerinden Kayserispor, geçen hafta sahasında Fenerbahçe’ye karşı alınan 4-3 yenilginin yaralarını sarmak adına Konyaspor karşısına çıktı. Hakan Keleş yönetiminde çıkış arayan Konya, ilk yarıda rakibine diş geçiremedi. Kayseri ve Konya arasındaki mücadelenin 45 dakikası 0-0 geçildi.

İkinci yarı başında Konyaspor daha etkili oldu. Penaltı kazanan ekipte deneyimli isim Sokol Cikalleshi 50. dakikada topu ağlara yolladı. Konya bu golün hemen 12 dakika ardından bir kez daha penaltı kazandı. Cikalleshi yine topun başına geçti ve hata yapmadı. Kayserispor’da Bahoken 73. dakikada ağları buldu ancak gol VAR incelemesi sonrası iptal edildi. Konya bu iki penaltı golüyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Haftaya 29 puanla 3. sırada giren Kayserispor bu mağlubiyetle 29 puanda kaldı ve 30 puanlı Trabzon’un gerisine 4. sıraya düştü. Konyaspor ise 18 puana yükselip maç fazlasıyla düşme hattından çıktı.

İddia: Gravillon Adana Demirspor'la sözleşmesini feshettiİddia: Gravillon Adana Demirspor’la sözleşmesini feshetti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.