İddia: Gravillon Adana Demirspor’la sözleşmesini feshetti

Adana Demirspor'da Andrew Gravillon, birkaç aydır maaşını alamadığı gerekçesiyle avukatı aracılığıyla bir mektup yolladı ve kulübüyle sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Spor 24 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Andrew Gravillon maaşını alamadığı için sözleşmesini feshetti.

Adana Demirspor’da bazı futbolcuların bir süredir maaşlarını alamadıkları söylentileri bundan birkaç hafta önce ayyuka çıktı. Başkan Murat Sancak da konu hakkında doğrulama yaparak “Bazı çıkan haberler ile ilgili bilgilendireyim. Maaşlar konusunda sıkıntılar haberleri kısmen doğru, bu her kulüpte olabilecek konular ama bilinmez Adana Demirspor’da olunca herkes balıklama atlıyor. Herkes kendi takımını takip etsin derim, kulüp kendi imkanlarıyla işini sürdürmeye çalışıyor. Profesyonel olarak, alacaklarda gecikmeler olunca haliyle ödemelerde de gecikme olur. Aşılmayacak bir durum değildir. Bazı futbolcular ayrılmak istiyor haberleri ise gitmek isteyeni hiçbir zaman zorla tutmadık, tutmuyacağız da.” demişti.

Sancak’ın doğruladığı sorunla ilgili büyük bir iddia ortaya atıldı. Fransız basınından L’Equipe, Fransız asıllı Guadeloupe’lu futbolcu Andrew Gravillon kulübe avukatı aracılığıyla mektup göndererek sözleşmesini tek taraflı feshetti. Geçtiğimiz yaz Reims’ten 2.5 milyon euro karşılığında transfer edilen futbolcunun bunu yapma sebebi aylardır maaşını alamaması. Gazetedeki haberde Gravillon’un ilk olduğu daha fazla futbolcunun aynı sebepten ötürü takımdan ayrılacağı belirtildi.

Onyekuru ile Murat Sancak birbirine girdi: Şeref yoksunu, hadsizOnyekuru ile Murat Sancak birbirine girdi: Şeref yoksunu, hadsiz

Gravillon’un normalde 2026 yazına kadar sözleşmesi bulunuyordu ancak futbolcunun Akdeniz ekibindeki macerası 18 maç sürdü, bu süreçte 1 gol ve 1 asist yaptı.

Murat Sancak: Play-off adil değilMurat Sancak: Play-off adil değil

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.