Konyaspor, Stanojevic’e ‘elveda’ dedi

Cumartesi günü Pendikspor’a sahasında 2-1 kaybeden Konyaspor’da teknik direktör Aleksandar Stanojevic’le yollar ayrıldı.

Spor 23 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Konyaspor hocasıyla yollarını ayırdı.

Konyaspor lige istikrarsız giren ekiplerden biriydi. Geçtiğimiz haftalarda yeşil-beyazlılar için teknik direktör değişikliği iddiaları ortaya atıldı. Ancak daha sonra yalanlanan bu ayrılık, dün gerçekleşti. Son olarak cumartesi günü Pendikspor’u konuk eden ve henüz ligde galibiyeti olmayan rakibine ilk yarısını 1-0 önde kapadığı karşılaşmada 2-1 yenilen Konyaspor’da istikrarsızlığın faturası Aleksandar Stanojevic’e kesildi.

Kulübün resmi kanallarından yapılan açıklamada “Teknik Direktörümüz Aleksandar Stanojevic ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Stanojevic ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı. Bu yılın Ocak ayında göreve başlayan Aleksandar Stanojevic, çıktığı 26 maçta 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. Deneyimli isim Süper Lig’de sezonun başından beri görevine son verilen 10. teknik direktör oldu.

Pendikspor'da tarihi siftah! Yeni hoca uğurlu geldiPendikspor’da tarihi siftah! Yeni hoca uğurlu geldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.