Konyaspor’dan ilk 3 puan, Gaziantep kötü gidişe devam

Sahasında Gaziantep FK’yı konuk eden Konyaspor, rakibini Guilherme ve Robert Muric’in golleriyle 2-0 mağlup etti ve 3. maçında ilk galibiyetine uzandı. Konuk Gaziantep 3. maçında da puanla tanışamadı.

Spor 26 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Konyaspor'dan ilk 3 puan.

Süper Lig’de 3. hafta perdesi Konya’da açıldı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un maçlarının Avrupa müsabakaları nedeniyle ertelenmesiyle beraber mesainin kısaldığı 3. haftada Konyaspor, Gaziantep FK’yı konuk etti.

İlk yarıda her iki takım da istediği golü bulamadı. İkinci yarının başında da çekişme devam ederken dengeyi bozan taraf ev sahibi ekip oldu. 68. dakikada Guilherme’nin golüyle beraber Konyaspor öne geçti. Bu andan itibaren Gaziantep FK’nın skoru eşitleme çabası sonuç vermedi. Robert Muric 90+5’te hem takımını rahatlatan golü attı hem de maçın skorunu belirledi. Konya sahadan 2-0 galip ayrıldı.

İç Anadolu ekibi ilk iki maçta beraberlik aldığı Süper Lig’de galibiyet defterini açtı. Gaziantep FK ise Fenerbahçe ve Sivasspor’un ardından Konyaspor karşısından da boynu bükük ayrıldı.

Deprem, Gaziantep FK'yı transferde zorluyorDeprem, Gaziantep FK’yı transferde zorluyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.