Kopenhag’lı Lerager: Bu sonucu hak etmedik

Çarşamba akşamı oynanan Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Galatasaray'la 2-2 berabere kalan Kopenhag'da Lukas Lerager, bu sonucu hak etmediklerini maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Spor 23 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Lerager'den Galatasaray maçına dair açıklamalar.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi grup macerası Kopenhag karşısında başladı. Çarşamba akşamı oynanan mücadelede sarı-kırmızılılar 2-0 geri düşmesine rağmen 1 puanı 86 ve 88. dakikalarda Boey ve Tete’nin ayağından gelen gollerle kurtardı.

Maçın ardından Kopenhag’lı kaleci Kamil Grabara’nın Instagram paylaşımı büyük tepki çekerken bir tartışmalı açıklama da bir başka Kopenhag’lı oyuncu Lukas Lerager’den geldi.

Kopenhag maçına dış basından ilgi: 'Galatasaray etkileyici geri dönüş yaptı'Kopenhag maçına dış basından ilgi: ‘Galatasaray etkileyici geri dönüş yaptı’

Lerager,Bu sonucu hiç hak etmedik. Söyleyebileceğim tek şey bu. Galatasaray, 1 puanı hak etmedi. Çünkü, maç boyunca hiçbir şey yapamadılar. Üst direğe giden bir şutları vardı, o kadar. Ne yapacaklarını bilemediler. Oynamaya, hücum etmeye çalıştılar ama savunmamızı nasıl geçeceklerini bilemediler. Kontratak yaptığımız pozisyonlarda daha akıllı olsaydık ya da oyunu onların yarısında daha fazla kurabilseydik, daha fazla gol atabilirdik.” değerlendirmesinde bulundu.

“Jelert’e ‘kapa çeneni’ dedim”

Lerager 73. dakikada kırmızı kart gören takım arkadaşı Elias Jelert hakkında da konuşarak “Tam kırmızı kart gördüğü anda kendimi tuttum. Her şeyi berbat ettiğini biliyor. Gidip ona bunu söylememe gerek yoktu. Jelert’e elbette takım olarak kızgınız. Jelert soyunma odasında etrafta dolaşıyordu ve herkesten özür diliyordu. Ona ‘kapa çeneni ve yerine otur’ dedim. Etrafta dolaşıp özür dilemesinin bir anlamı yoktu. Hata yapmış olsanız bile göğsünüzü gere gere ‘Bu benim hatamdı’ demeli ve yoluna devam etmelisin.” dedi.

Kopenhag A Grubu’ndaki ikinci maçında 3 Ekim Salı akşamı Bayern Münih’le evinde karşılaşacak.

Kopenhag'ın ayıbı: Kaleci Grabara, Galatasaray seyircisine hakaret ettiKopenhag’ın ayıbı: Kaleci Grabara, Galatasaray seyircisine hakaret etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.