Zaniolo: Roma’da 10 numarayı kabul etmezdim

Galatasaray'dan kiralık olarak Aston Villa'ya giden sağ kanat oyuncusu Nicolo Zaniolo, İtalya Milli Takım kampında açıklamalarda bulundu.

Spor 13 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Nicolo Zaniolo yeşil sahalara dönebilir.

Nicolo Zaniolo geçen sezonun devre arasında 17.5 milyon euro karşılığında Galatasaray’a transfer oldu. Takımıyla Süper Lig şampiyonu olan oyuncu yaz transfer döneminde kiralık olarak Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’ya gitti. An itibarıyla Euro 2024 Elemeleri kapsamında Malta’yla karşılaşacak İtalya Milli Takımı’yla kampta olan Zaniolo soruları yanıtladı.

Zaniolo Zor maçlara hazırlanmak daha kolaydır. Daha zayıf bir takıma karşı oynadığınızda biraz daha az konsantrasyona sahip oluyorsunuz. Zor maçlar farklıdır. Bu maçları oynamayı seviyorum.” dedi.

Sahada her şey iyi giderken, Galatasaray'da yönetim kriziSahada her şey iyi giderken, Galatasaray’da yönetim krizi

Genç oyuncu İngiltere’ye uyum sağladığını söylerken “İtalya’da, İngiltere’ye göre medya ve taraftar baskısı daha fazla. İngiltere’de arkadaşlarımla yürüyebiliyorum. İtalya’da bu durum biraz yorucu oluyor. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. İklime de alıştım; yağmurla uyanıyorsunuz, saat üçte hava güneşli, iki saat sonra tekrar yağmur yağıyor.” ifadelerini kullandı.

Zaniolo Roma günlerinde kendisine 10 numara teklif edilseydi tepkisinin ne olacağıyla alakalı soruya “Bunu asla kabul etmezdim. Üzerinizde gereksiz baskı yaratır. Hepimiz o formanın kime ait olduğunu biliyoruz ve ben onu almayı hiç düşünmedim.” diyerek yanıt verdi.

Victor Nelsson'dan Galatasaray'a yaylım ateş!Victor Nelsson’dan Galatasaray’a yaylım ateş!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.