İstanbul’a özgü kaza… Dunston’ın aracının üstüne dorse düştü!

İstanbul Bakırköy’de seyreden bir tırın dorsesi üst geçide çarptı ve Anadolu Efes’in tecrübeli pivotu Bryant Dunston’ın aracının üzerine düştü. Yaralanan oyuncu hastaneye kaldırıldı.

Spor 30 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Bryant Dunston'ın seyir halinde olan aracının üzerine tır dorsesi düştü.

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde korkutucu bir kaza meydana geldi. Saat 12.30 sularında Rauf Orbay Caddesi’nde seyreden bir tırın dorsesi Marmaray’ın üst geçidine çarptı. Dorse, arkadan gelen aracın üstüne devrildi. Araçtaki sürücü Anadolu Efes’in deneyimli oyuncusu Bryant Dunston’dı. Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan caddeye polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi. Dunston, araçtan yaralı olarak çıkarıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bryant Dunston Bakırköy’de tehlikeli bir kazaya karıştı.

Tır şoförü Sinan Özer, olayın detaylarını “4 metre yazıyordu bir tarafı kurtardı biraz frene bastım konteyner üste vurdu. Arkada araba varmış. Allah’tan onda bir şey yoktu. Otomobildekini arka kapıdan çıkarttık, gelip oturdu. Telefonla görüntülü biriyle konuştu. Ambulans geldi sedyeye bindirdiler sonra hastaneye götürüldü. Durumu ağır değildi biraz kanama vardı yüzünde” diyerek anlattı.

Anadolu Efes genel menajeri Alper Yılmaz ise oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaparak, “Bryant’ın sağlık durumu iyi. Bugün hastanede müşahade altında tutulacak. Çok geçmiş olsun hepimize.” dedi.

Avrupa basketboluna İspanya damgası!Avrupa basketboluna İspanya damgası!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.