Spor 28 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Kristoffer Olsson yaşam savaşı veriyor

Bir süredir kendisinden haber alınamayan Kristoffer Olsson için Midtjylland kulübü açıklama yaptı. İsveçli milli futbolcunun bir haftadır hastanede olduğu anlaşışdı.

Kristoffer Olsson’un solunum cihazına bağlandığı açıklandı.

Danimarka 1. Futbol Ligi takımı Midtjylland’ın 28 yaşındaki İsveçli orta saha oyuncusu Kristoffer Olsson, evinde fenalaşınca solunum cihazına bağlı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Son dönemde Kristoffer Olsson’un yokluğunun nedeni konusunda artan söylentiler ve varsayımlar karşısında, bu açıklamayı kamuoyuna duyurma zorunluluğunu hissettik. 28 yaşındaki İsveç Milli Takım oyuncusu, 20 Şubat Salı günü evinde bilincini kaybetti ve solunum cihazına bağlı olarak hastaneye kaldırıldı.” ifadeleri yer aldı.
Bir dönem Arsenal’de de forma giyen Olsson’un beyinle ilgili akut bir hastalıktan etkilendiğinin belirtildiği açıklamada, “Midtjylland’daki herkes elbette Kristoffer’in ani hastalığından derinden etkilenmiştir ve düşüncelerimiz ve tam desteğimiz Kristoffer ve ailesinedir.” denildi.

47 kez İsveç A Milli Takımı formasını terleten Kristoffer Olsson, bu sezon çıktığı 20 maçta beş asist üretti.

Eda Erdem'i heykel heyecanı sardı: Kalbimde kelebekler uçuşuyorEda Erdem’i heykel heyecanı sardı: Kalbimde kelebekler uçuşuyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.