Lamine Yamal’ın babası Barcelona’da bıçaklandı

Barcelona'nın genç yıldızı Lamine Yamal'ın babası Mounir Nasraoui bıçaklı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan ve tedavisine başlanan Nasraoui'nin hayati tehlikesi bulunmuyor.

Spor 15 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Yamal'ın babası bıçaklandı.

Genç futbolcu Lamine Yamal’ın babası Mounir Nasraoui Mataro Barcelona’da bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırının çıkan bir tartışmanın ardından intikam alma amaçlı olduğu kaydedildi. Nasraoui Badalona’daki Can Ruti Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanmış olmasına rağmen Nasraoui’nin hayati tehlikesi bulunmuyor.

Mataro Belediye Polisi ve Mossos d’Esquadta soruşturma birimi dahil yetkililer görgü tanıklarını dinliyor. İlk haberlere göre oğluyla çok yakın ve futbol kariyerinde destekçisi olan babanın başından geçenler genç Yamal’ı derinden etkiledi. Nasraoui’nin aldığı darbelere rağmen kısa sürede iyileşmesi bekleniyor. Saldırının kaynağı olduğu söylenen tartışma konusu da aratştırılıyor.

Lamine Yamal Barcelona’da etkileyici bir sezonu geride bıraktıktan sonra daha da etkileyici bir Avrupa Şampiyonası performansı sergilemişti. Genç oyuncu İspanya formasıyla katıldığı ilk büyük turnuvada zafere uzanma sevinci yaşamış, kupayı kaldırmıştı.

Lamine Yamal ihaneti 'canlı' yaşadıLamine Yamal ihaneti ‘canlı’ yaşadı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.