LeBron James’in hayatı kitap oldu, raflarda yer buldu

Usta yazar Jeff Benedict'in kaleme aldığı ve LeBron James'in geçmişten bugüne başından geçenlerin anlatıldığı 'LEBRON' kitabı okurlarıyla buluşmak üzere raflardaki yerini aldı.

Spor 4 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
LeBron James'in yaşam öyküsü okurlarıyla buluşuyor.

Basketbol tarihinin en iyilerinden, hatta kimilerine göre en iyisi olan ‘Kral’ lakaplı spor ikonu LeBron James’in ilham dolu hayat öyküsü Jeff Benedict’in ustalıkla kaleme aldığı ‘LEBRON’ kitabıyla ölümsüzleştirildi.

Ali Atav tarafından orijinal dilinden Türkçeye tercüme edilen ‘LEBRON’ Boyner Yayınları aracılığıyla okurla buluştu. Dört kez NBA Şampiyonu, dört kez Finaller MVP’si ve yine dört defa normal sezon MVP’si olan ve iki Olimpiyat altın madalyasını kişisel sergisinde barındıran LeBron James’in öyküsünün parke dışı yönlerine de değinen kitapta okura yıldız isme dair ilham alınacak yeni fikirler de sunuluyor.

Efsanevi basketbol kariyerinin yanı sıra Hollywood’da film ve televizyon şovu yapımcısı, politik aktivist ve yardımsever olan LeBron James’in toplumsal olaylara karşı sergilediği duruşun da anlatıldığı bu eser Tiger Woods ve The Dynasty gibi çok satanlar listesinde bir numaraya ulaşmış spor temalı kitapların ve Sports Illustrated ve Los Angeles Times gibi önemli mecraların da yazarı olan Jeff Benedict imzasıyla raflarda okuruna ulaşmayı bekliyor.

Dişi Kartal sevindirdi, erkek Kartal yarı yolda kaldıDişi Kartal sevindirdi, erkek Kartal yarı yolda kaldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.