Leicester yaprak dökümünü duyurdu

Premier Lig’de küme düşen ekiplerden Leicester City, 7 oyuncusuyla yolların ayrıldığını resmi olarak duyurdu. Duyuruda Çağlar Söyüncü’ye de veda edildi.

Spor 6 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Çağlar Atletico'da.

2015-16 sezonunda tarihin en özel peri masallarından birini yazarak Premier Lig’de şampiyon olan Leicester City, 2022-23 sezonu sonunda Championship’e düştü. Takımın küme düşmesiyle beraber kadroda kimlerin kalacağı merak konusuydu. Leicester, yollarını ayırdığı 7 oyuncuyu açıkladı.

Bu 7 oyuncudan biri kariyerine Atletico Madrid’de devam edecek milli futbolcu Çağlar Söyüncü’ydü. Söyüncü dışında birçok takımın gündemindeki Youri Tielemans’la da yollar ayrıldı. Ayrıca Daniel Amartey, Nampalys Mendy, Ryan Bertrand, Ayoze Perez ve Tete gibi kontratı biten isimlerle yola devam edilmeyeceği duyuruldu.

Simeone duyurdu: Çağlar Söyüncü imzayı attıSimeone duyurdu: Çağlar Söyüncü imzayı attı

Leicester’dan yapılan açıklamada kaptan Johnny Evans’la sözleşme yenileme çalışmalarına başlandığı belirtildi. Öte yandan Hamza Choudhury’nin kontratında bulunan bir sene uzatma maddesinin kullanıldığı da açıklandı.

Manchester United, Maguire’ın ayrılığı için 10 milyon sterlin ödeyebilirManchester United, Maguire’ın ayrılığı için 10 milyon sterlin ödeyebilir

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.