Liverpool Klopp aşkına! Chelsea paramparça

Sezon sonunda görevi bırakacağını açıklayan Jurgen Klopp yönetimindeki Liverpool kendi sahasında Chealsea'yi 4-1 ile geçti. Kırmızılar bir de penaltı kaçırırken Klopp Liverpool'un başında 200. galibiyetini aldı.

Spor 1 Şubat 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Liverpool'da Conor Bradley iki asist bir golle oynadı. Jota ise kilidi açan isim oldu.

Premier Lig’in 22. haftasında Jurgen Klopp’un ekibi Liverpool ile Mauricio Pochettino’nun yönetimindeki Chelsea karşı karşıya geldi. Anfield’da oynanan mücadeleyi ev sahibi 4-1 kazanırken Liverpool’un golleri 23’te Diogo Jota, 39’da Conor Bradley, 65’te Dominik Szoboszlai ve 79’da Luis Diaz’dan geldi. Chelsea’nin tek sayısını 71’de Christopher Nkunku ağlara gönderdi.

Nunez’in dört topu direkten döndü

Liverpool’un Uruguaylı forveti Darwin Nunez’in biri penaltı olmak üzere dört şutu direkten döndü. Liverpool’un 20 yaşındaki sağ beki Conor Bradley, sahada kaldığı 68 dakikada bir gol iki asistlik performans göstererek yıldızlaştı.

Futbol ağaları dövizi böyle çarçur etti: Türkiye, transfer zararında dünya üçüncüsüFutbol ağaları dövizi böyle çarçur etti: Türkiye, transfer zararında dünya üçüncüsü

Klopp 200. galibiyetini aldı

Sezon sonunda görevini bırakacağını açıklayan Alman çalıştırıcı Klopp, Liverpool’un başında 318. maçta 200. galibiyetini aldı. Bu galibiyet sayısına Tom Watson 434, Bill Shankly 378, Bob Paisley 355 karşılaşmada ulaşmıştı. Klopp maçtan sonra tribünlere yumruk şov yaparak üç puanı kutladı.

Ligin kader maçlarından biri: Arsenal – Liverpool

Bu sonuçla birlikte Liverpool puanını 51’e yükseltirken, Chelsea 31 puanda kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Liverpool deplasmanda Arsenal ile karşılaşırken, Chelsea sahasında Wolverhampton’u ağırlayacak. Günün diğer maçlarında Manchester City kendi sahasında Burnley’yi 3-1 mağlup etti. Tottenham ise Brentford karşısında 3-2’lik skorla kazandı.

Jürgen Klopp'tan şok karar: Sezon sonu ayrılıyorJürgen Klopp’tan şok karar: Sezon sonu ayrılıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.