Lizzo, NFL’in gözünden düştü

NFL’de sezon finali olan dünyanın en büyük spor organizasyonlarından Super Bowl’un devre arası şovu için pop yıldızı Lizzo, düşünülen isimler çıkarıldı.

Spor 14 Ağustos 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Lizzo'nun Super Bowl ihtimali kalmadı.

NFL, Amerikan sporları arasında en çok izlenenlerden biri. Özellikle ABD’de büyük ilgiyle takip edilen ligin sezon finali anlamına gelen karşılaşması Super Bowl, dünyanın dört bir yanından milyonlarca izleyicinin ilgisine çekiyor. Söz konusu maçın devre arasında dünyaca ünlü sanatçılar sahne alıyorlar ve konser veriyorlar. Geçmişten beri Michael Jackson, Lady Gaga, Aerosmith, U2, Prince, Rolling Stones ve daha nice yıldız isim veya grup devre arası şovunda sahne aldı. Son olarak Rihanna, 2023 finalinin devre arasında izleyenleri coşturdu.

Super Bowl Halftime Show olarak geçen ve sponsorların milyon dolarlar yatırarak reklam anlaşmaları yaptığı şov için sanatçılar kendi ceplerinden para ödüyorlar. 2021 finalinde sahne alan Weeknd’in dekor ve dansçılar için cebinden 7 milyon dolar ödediği biliniyordu. İşte ABD’li sanatçılar için Super Bowl devre arasında sahne almanın değeri bu kadar büyük. 2024 Super Bowl için de ismi geçenlerden biri pop yıldızı Lizzo’ydu.

Kazanan aile Kroenke’ler ve Arsenal...Kazanan aile Kroenke’ler ve Arsenal…

Lizzo, son zamanlarda hakkında yapılan suçlamalardan ötürü liste dışı kaldı. Gelen haberlere göre Lizzo’nun devre arasında şovunda yer alması veya maç önünde milli marşı söylemesi ihtimali devre dışı bırakıldı. Maç önü Amerikan Ulusal Marşı’nı söylemek de uzun süreli devre arası şovu gibi son derece prestijli bir durum. Lizzo hakkında eski dansçılarının ortaya attığı cinsel taciz ve fiziksel aşağılama iddiaları yüzünden 35 yaşındaki pop sanatçısının bunları yapma şansı kalmadı.

Sen de mi Lizzo?Sen de mi Lizzo?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.