Lukaku tatilini Antalya’da yapıyor, Inter taraftarı çıldırıyor: Sen erkek değilsin!

Inter taraftar grubu CurvaNord, ismi Juventus'la anılan Romelu Lukaku hakkında ağır bir açıklama yayınladı ve oyuncuya tepkilerini dile getirdi.

Spor 19 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Lukaku krizi büyüyor.

Belçikalı forvet oyuncusu Romelu Lukaku’nun transfer hikayesi bir sezon arası dönemde daha yılan hikayesi niteliği kazandı. İki sene önce 113 milyon Euro karşılığında Chelsea’nin yolunu tutan futbolcu uyum sağlayamadığı takımdan Inter’e kiralanmıştı. Oyuncunun kalıcı olarak Inter’e geçişi bu yaz transfer döneminde gündeme geldi. Ancak işler Lukaku’nun Juventus’la görüşmelerde bulunmasıyla beraber sarpa sardı. Juventus’un Dusan Vlahovic’i satması durumunda bonservis görüşmelerinde bulunabileceği haberi Avrupa futbol basınında yayıldı. Bunun üzerine Inter taraftarları Lukaku’ya sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

'Bosna elması' artık Kadıköy’de parlayacak: Edin Dzeko‘Bosna elması’ artık Kadıköy’de parlayacak: Edin Dzeko

Lukaku’ya tepki gösteren gruplardan biri de Inter’in ünlü taraftar gruplarından CurvaNord oldu. CurvaNord yayınladığı açıklamada ağır sözler kullandı. Ünlü taraftar grubunun yayınladığı demeç şu şekilde: “Bir kere ihanet eden bir daha eder. Bunu sevdikleri için değil, doağalarında olduğu için yaparlar. Evet, çünkü Romelu, sen bize ihanet ettin. En kötü günlerinde senin arkanda duran bize. Şu an konuştuğun takımın taraftarları senle dalga geçerken biz arkadan durduk. Ancak sen şimdi Brütüs gibi bizi arkamızdan bıçaklıyorsun. Sen bizim için hayatlarımızdan daha değerli armamızı öptün. Ancak sen şimdi kendini aşağılık bir paralı asker gibi daha fazla para teklif edene satıyorsun. İyi bir futbolcu olmadan önce gerçek bir erkek olman lazım. Sen gerçek bir erkek değilsin.”

An itibarıyla Türkiye’de

Adı yalnızca Juventus değil başka kulüplerle de anılan Lukaku yaz tatilini an itibarıyla ülkemizde geçiriyor. Antalya’da bulunan yıldız oyuncunun Galatasaray’a önerildiği iddiaları da ortaya atıldı. Yıldız isim için Suudi Arabistan Ligi’nden de teklifler olduğu haberleri vardı.

Erden Timur’dan transfer açıklaması, parola: Gündemimizde yokErden Timur’dan transfer açıklaması, parola: Gündemimizde yok

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.