Mahkeme Baena’nın ifadesin tutarsızlık tespit etti, Valverde aklandı

LaLiga’da geçen sezon oynanan Real Madrid – Villarreal maçı sonrası Alex Baena ve Fede Valverde arasında bir gerginlik yaşanmış, Baena meslektaşını kendisine yumruk attığı gerekçesiyle mahkemeye vermişti. Hakim, Baena’nın ifadelerinde tutarsızlık tespit etti ve dava düştü.

Spor 5 Temmuz 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Baena'nın Valverde'ye açtığı dava düştü.

Madrid 48 numaralı mahkemesi Villarreal futbolcusu Alex Baena’nın Real Madrid futbolcusu Fede Valverde hakkında yaptığı suçlamayı reddetti. İki takımın Santiago Bernabeu Stadyumu’nda oynanan maçı sonrası Fede Valverde’nin stadyum otoparkında Alex Baena’yı sıkıştırdığı ve yumruk attığı haberi yapılmıştı. Valverde’nin, Baena’nın Kral Kupası maçı ardından eşinin hamileliğiyle alakalı yaptığı yorumlar nedeniyle bu hareketi yaptığı söylenmişti. Söylentiye göre Baena “Şimdi ağla çünkü çocuğun doğmayacak” demişti.

Fede Valverde'nin saldırısının altında zor geçen hamilelik varmış!Fede Valverde’nin saldırısının altında zor geçen hamilelik varmış!

Baena söz konusu iddiaları kesin bir dille reddederken Fede Valverde hakkında suç duyurusunda bulundu. Hakim, duruşmanın ardından Baena’nın açıklamalarında tutarsızlık tespit etti. Baena, Alvaro Odriozola’nın olay esnasında Valverde’nin yanında olduğunu söylediği ancak görüntülerde böyle bir şeyin olmadığı ortaya çıktı. Real Madrid’in kanat oyuncusu ise verdiği ifadede yaşanan gerginliğin herhangi bir tarafında olmadığını ve sözlü bir atışmanın yaşandığını belirledi. Sonuç olarak bu tutarsızlıkların ardından dava düştü. Ancak mahkemenin verdiği karar, Valverde’nin aldığı beş maçlık cezayı etkilemeyecek.

Rafa Benitez kulübeye döndüRafa Benitez kulübeye döndü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.