Manchester City farkla finale

Dünya Kulüpler Kupası yarı final maçında Urawa Red Diamond’la karşılaşan Manchester City sahadan 3-0 galip ayrıldı ve finalde Fluminense’nin rakibi oldu.

Spor 20 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Manchester City finalde.

Dünya Kulüpler Kupası heyecanında yarı final defteri kapandı. Asya Şampiyonlar Ligi şampiyonu Urawa Red Diamonds ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester City’nin karşı karşıya geldiği yarı final maçında sürpriz yaşanmadı. City 45 dakika boyunca aradığı gole 45+1. dakikada Marius Holbraten’in kendi kalesine attığı golle ulaştı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan City 52. dakikada Mateo Kovacic’le rahatladı. 59. dakikada Bernardo Silva’yla farkı 3’e çıkaran City finalin kapısını araladı. Kalan bölümde rakibine fırsat tanımayan İngiliz ekibi finale yükselmeyi başardı. Urawa ekibi maç boyunca yalnızca iki şut atabilirken bunlardan hiçbiri kaleyi bulmadı. City maç boyu yüzde 74’le topa sahip olup rakibine nefes aldırmadı.

Urawa 22 Aralık Cuma akşamı saat 17.30’da üçüncülük maçında El Ahli ile karşılaşacak. Manchester City ise aynı gün saat 21.00’de Fluminense ile dünyanın en büyüğü olmak için mücadele edecek.

Kevin De Bruyne geri döndüKevin De Bruyne geri döndü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.