Mauro Icardi: Karizmam hiç değişmedi

Galatasaray’ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi, UCL Magazine’e özel açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki golcü kariyerinin başından beri karakteri ve karizmasının asla değişmediğini belirtti.

Spor 12 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Icardi UCL Magazine'e konuştu.

Galatasaray’ın geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı ve bu yaz bonservisini PSG’den 10 milyon euro karşılığında aldığı Mauro Icardi açıklamalarda bulundu. Geçen sezonki lig şampiyonluğuna büyük katkı sunan bu sezon da ilk 7 lig maçında 7 gol ve 1 asistle oynayan Icardi, sarı-kırmızılı ekibin Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag’la beraber bulunduğu Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda iddialı olması için ter dökecek.

Takımının gruplara kalması yolunda Molde’ye karşı attığı gollerle de etkili olan Icardi “”Bazı oyuncuların özel yetenekleri vardır, benimki ise gol atmak. Molde’ye karşı attığım gol benim için önemliydi çünkü kariyerimdeki 200. golümdü. Şampiyonlar Ligi’nde gol atmak harikaydı. Güzelliği ve önemi nedeniyle bu golü asla unutmayacağım. O anda hareketlenmemi sağlayan şey nereye gideceğimi gösteren içgüdüydü. Havadan gelen topun nereye düşeceğini sadece tahmin ettim. Savunmalar için bu toplar her zaman tehlikelidir. Savunma da kaleci de o vuruşu beklemiyordu. Tekrar izlediğinizde olağanüstü bir gol olduğunu görüyorsunuz.” değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray’ın rakibi Manchester’dan Antony kararı: Bir sonraki duyuruya kadar dönmüyorGalatasaray’ın rakibi Manchester’dan Antony kararı: Bir sonraki duyuruya kadar dönmüyor

Taraftarı sevgilisi haline gelen Arjantinli “Ben Galatasaray’a gelip her zaman yaptığım şeyi tekrar kanıtlama fırsatı buldum. Kendime yeni amaçlar ediniyorum. Açıkçası ilk andan beri çok iyi hissettiğim bir kulübe geldim. Arjantin’de futbolla yatıp futbolla kalkarız. Burada da benim dikkatimi çeken en büyük şey taraftarın tutkusu oldu. Bazıları, eğer Türkiye’deyseniz Avrupa’nın elit seviyesinde oynamadığınızı ve saldığınızı düşünüyor. Ben ise tam aksine Türkiye’de rekabetçi olup çok önemli başarılar kazanmak istiyorum.” dedi.

Icardi ayrıca “Ben futbola başladığımdan beri; kişiliğim, karizmam ve karakterim hiç değişmedi. Ben buyum! Galatasaray’da futbola son derece tutkun taraftarlar olduğunu gördüm ve onlarla gerçekten çok iyi bir bağ kurduk. Galatasaray’da efsane olmak istiyorum.” şeklinde konuştu.

Altyapıları açık açık anlattı: Torpilli antrenör olursa, futbolcu da olur!Altyapıları açık açık anlattı: Torpilli antrenör olursa, futbolcu da olur!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.