Mauro Icardi mutlu… Şampiyonlar Ligi tarihine geçti

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, sarı kırmızılılarda mutlu olduğunu söyledi. Arjantinli golcü, Manchester United'dan sonra Bayern Münih ağlarını havalandırarak 2008-2009 sezonundan beri bunu başaran ilk futbolcu oldu.

Spor 26 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Icardi, Panenka penaltısıyla Bayern Münih'e gol atmayı başardı.

Beşiktaş ile oynadığı derbide sakatlanan Arjantinli futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih maçında takımını yalnız bırakmadı. Sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edilen Icardi, iğne tedavisiyle karşılaşmada yerini aldı.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih karşısında alınan 3-1’lik yenilginin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Arjantinli, taraftarlara seslendi.

Icardi, paylaşımında ‘temsili ve çok özel bir fotoğraf’ paylaştığını söyledi.

30 yaşındaki futbolcunun açıklaması şöyle: “UEFA Şampiyonlar Ligi’nde, en iyilerin yarıştığı böylesine önemli bir maçta alınan yenilginin ardından sessiz kalmak ve yola devam etmek kolay olurdu. Ama bugün herkese burada bulunmaktan ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. İnsanların her an, her maçta gösterdikleri sonsuz sevgi için minnettarım. Bu projenin kulübe büyük zaferler getireceğinden eminim çünkü projenin arkasında duran ve çalışan insanların her biri yürekten ve tutkuyla ellerinden gelenin en iyisini yapıyor.”

'132 desibellik mega ıslık konserini Kane bitirdi'‘132 desibellik mega ıslık konserini Kane bitirdi’

Eto’o’dan sonra Mauro Icardi

Alman devine Panenka penaltısıyla gol atan Mauro Icardi, Samuel Eto’o’dan (2008/09) bu yana bir Şampiyonlar Ligi sezonunda hem Manchester United hem de Bayern Münih filelerini havalandıran ilk santrfor oldu. Arjantinli ayrıca ismini Şampiyonlar Ligi’nde Panenka penaltısıyla gol atan isimler arasına yazdırdı. Icardi’den önce panenka penaltısıyla ağları havalandıran son 10 isim şöyle: Agüero, Messi, Parejo, Sergio Ramos, Mertens, Depay, Luis Suarez, Messi, Benzema.

Centilmenlik ödülü Muslera'ya gittiCentilmenlik ödülü Muslera’ya gitti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.