Mbappe PSG’de forma krallığını kaptırdı

Fransız haber kaynaklarının aktardığı bilgilere göre Kylian Mbappe, PSG’de forması en fazla satılan oyuncu unvanını bu sezon da yakalayamadı.

Spor 21 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Mbappe forması en fazla satılan PSG'li olamadı.

Lionel Messi ve Neymar gibi yıldızlara sahip PSG uzun yıllar kamuoyunda reytingi en yüksek Avrupa takımlarından biri oldu. Ancak hem Neymar hem Messi’nin aynı yaz takımdan ayrılışı kulübün belli açılardan bu popülerliği kaybetmesine neden oldu. Özellikle Instagram üzerinden Messi’nin gelişiyle 20 milyona yakın takipçi kazanan PSG resmi hesabının takipçi sayısı, Arjantinlinin ABD’ye gidişiyle 10 milyonluk bir düşüş yaşadı.

Bu düşüş forma satışlarına da yansıdı. İki süper yıldızın ayrılışının ardından bu konuda zirveye çıkması beklenen isim Fransızların prensi Kylian Mbappe’ydi. Ancak durum böyle olmadı. Fransız gazeteci Abdellah Boulma’nın haberine göre geçtiğimiz yaz Mallorca’dan transfer edilen Koreli Kang in-Lee zirveye yerleşti. Asya pazarında tanınan ve burada hayranları bulunan oyuncu forması en fazla satılan PSG oyuncusu olmayı ve bir nevi Messi’nin koltuğunu almayı başardı.

Newcastle United dört köşe, PSG yerle bir!Newcastle United dört köşe, PSG yerle bir!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.