PSG’den gövde gösterisi! Monaco’ya beş gol

Lider Paris Saint Germain, zirvenin önemli maçında üçüncü sıradaki Monaco'yu 5-2 yenerek koltuğunu korudu ve rakibiyle puan farkını altıya çıkardı.

Spor 25 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
PSG üst üste altıncı galibiyetini alarak liderliğini sürdürdü.

Paris Saint Germain, zirveyi yakından ilgilendiren maçta Monaco’yu Park de Prince Stadyumu’nda konuk etti. Lider Paris takımı Gançalo Ramos’un 18. dakikada ağlara gönderdiği topla öne geçti. Monaco’nun buna yınıtı çabuk oldu. 22’de Takumi Minamino skora dengeyi getirdi.

39’da PSG tekrar öne geçti. Kazanılan penaltıda topun başına Kylian Mbappe hata yapmadı ve ilk yarının skorunu 2-1 olarak ilan etti. İkinci yarıda daha temkinli bir oyunu tercih eden Paris ekibi 70’de Ousmane ve 72’de Vitinha’nın ağlara gönderdiği toplarla farkı üçe çıkardı.

Harry Kane rekor kırdı, Bayern Münih üç puana uçtuHarry Kane rekor kırdı, Bayern Münih üç puana uçtu

Maçı bırakmayan Monaco, 75’de Falorin Balogun’la ikinci golünü buldu. Maçın sonucunu ise 90+6’da PSG’li Kolo Muani belirledi. Bu sezon ilk kez beş gol atan ev sahibi ekip, ligde üst üste altıncı galibiyetini aldı. Puanını 30’a çıkaran PSG üçüncü Monaco ile arasındaki puan farkını da altıya çıkardı. Ligue 1’de bir maçı eksik Nice’in 26 puanı bulunuyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.