Melisa Ercan’dan bir kupa daha!

17 yaşındaki milli tenisçi Melisa Ercan, Monastir W15 turnuvasında finalde karşılaştığı Beatrice Stagno’yu 6-3 ve 6-3’le geçerek şampiyonluğa uzandı. Melisa, geçen hafta Fransa’da kariyerinin ilk kupa sevincini yaşamıştı.

Spor 26 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Melisa'dan bir zafer de Tunus'ta.

Geçtiğimiz hafta Fransa’daki W15 turnuvasında şampiyon olarak kariyerinin ilk tekler zaferine uzanan 17 yaşındaki milli tenisçimiz Melisa Ercan, zaferlerine bir yenisini daha ekledi. Tunus Monastir’de korta çıkan Melisa, W15 turnuvasında rakiplerini eleyerek finale kadar çıktı. Finale gelen yoldaki 4 maçta bir tane bile set vermeyen Melisa, İtalyan rakibi Beatrice Stagno’ya da aynı tarifeyi uyguladı ve final maçından 6-3 ve 6-3’lük iki setle galip ayrılarak üst üste iki haftada ikinci şampiyonluğunu elde etti.

Melisa, bu turnuvada aldığı galibiyetlerle beraber galibiyet serisini 10 maça kadar taşıdı. 17 yaşındaki Başarılı sporcunun bu şampiyonlukla beraber WTA’de ilk 750 sporcu arasına girmesi bekleniyor.

Melisa Ercan kariyerinde ilk kez tekler şampiyonu!Melisa Ercan kariyerinde ilk kez tekler şampiyonu!

İpek İsveç’te zafere uzandı

W40 Ystad Turnuvası’ndaki temsilcimiz İpek Öz, finalde Astra Sharma’yı 6-1 ve 6-3’lük iki setle geçerek şampiyonluğa uzanmayı başardı. İpek bu zaferle beraber bu sezonki ilk şampiyonluğunu elde etmiş oldu. Öz’e yaşadığı zafer sonrası verilen kupaysa sosyal medyada esprili yorumların yapılmasına sebep oldu.

İpek Öz’e İsveç zaferinden sonra verilen kupa.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.