Melissa Vargas için son dakika transfer iddiası: Fenerbahçe…

Sultanlar Ligi'nde transfer dönemi bu gece yarısı sona eriyor. Fenerbahçe ve Filenin Sultanları'nın Çin'de forma giyen oyuncusu Melissa Vargas için bir son dakika gelişmesi oldu.

Spor 31 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Melissa Vargas geçen sezon Fenerbahçe'nin Sultanlar Ligi'ni kazanmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Fenerbahçe Küba asıllı milli oyuncusu Melissa Vargas’a kavuşuyor. İtalyan Volley News sitesinin haberine göre Vargas’ın formasını giydiği Tianjin, Çin Süper Ligi şampiyonluk finali uzamasına rağmen oyuncuyu erken serbest bırakmayı kabul etti. Böylece Vargas’ın Fenerbahçe’ye imza atmasındaki bürokratik engel aşıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun transfer için kulüplere verdiği süre gece yarısı doluyor. Son beş sezondur sarı-lacivertlilerde forma giyen Avrupa Şampiyonası’nın en değerli oyuncusu Vargas Çin’de final serisinin uzaması nedeniyle zor bir seçimle karşı karşıyaydı.
Vargas sezon başında Tianjin’le üç yıllık sözleşme imzalamıştı. Çin’de final serisinde Şangay karşısında 2-1 önde olan Tianjin 3 Şubat’ta serinin dördüncü maçına çıkacak. Üç galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı seri uzarsa son maç 6 Şubat’ta yapılacak. Omuzundaki sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Vargas’ın Çin şampiyonu belli olunca Türkiye’ye döneceği öğrenildi.

Melissa Vargas'a Fenerbahçe yolu kapandıMelissa Vargas’a Fenerbahçe yolu kapandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.