Melissa Vargas’tan Stefan Kuntz’a üzücü haber

Filenin Sultanları'nın yıldız ismi Melissa Vargas, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un 'Erkek kardeşi var mı?' sorusuna yanıt verdi

Spor 9 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Melissa Vargas, Malatya'ya gitmek istediğini söyledi.

Avrupa Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönen Filenin Sultanları, TRT Spor’a konuk oldu. Mehmet Sevinç’in sorularını yanıtlayan Ay-Yıldızlılar’da Melissa Vargas, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un merak ettiği erkek kardeşi olup olmadığı sorusuna yanıt verdi.

Mehmet Sevinç, Küba asıllı voleybolcunun gösterdiği etkileyici performansa dikkat çekerek teknik direktör Stefan Kuntz’un A Milli Takım’da oynaması için Vargas’ın erkek kardeşi olup olmadığını merak ettiğini söyledi. Melissa Vargas ise bu soruya “Hayır” cevabını verdi. Sevinç ise buna karşın gülerek “Milli Takımımız için bir kayıp o zaman bu” dedi.
Melissa Vargas, daha önce “Ben Malatyalıyım” demişti. Programda gelen “Malatyalılar’a söylemek istediğin bir şey var mı?” sorusuna da yıldız voleybolcu, “Malatya’ya gitmek istiyorum” yanıtını verdi.
Kuntz ne demişti?
Kuntz, “Voleybol Milli Takımı’nda bir Vargas gerçeği ortaya çıktı. Milli Futbol Takımı’nda devşirme oyuncu düşünüyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı vermişti: “İyi futbolcular zaten bir an önce milli takım kararlarını veriyorlar. O yüzden hala Vargas’tan, kardeşinin olduğuyla ilgili telefonlarını bekliyorum.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.