Pelin Çelik: Vargas’ın tedavi süreci olumlu ilerliyor

Filenin Sultanları Genel Menajeri Pelin Çelik omzundaki sakatlık dolayısıyla tedavisi süren Melissa Vargas'ın durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

Spor 27 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Vargas iyileşiyor.

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı birbirinden değerli zaferlere uzanırken kadronun en değerli parçalarından biri Melissa Vargas’tı. Küba asıllı pasör çaprazı takımın Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası şampiyonluklarına uzanmasına katkıda bulundu. Vargas yaz sezonunu kariyerinin ilk olimpiyat biletini kaparak kapadı ve Filenin Sultanları onun önderliğinde Paris’te mücadele etme hakkı kazandı.

An itibarıyla kulüp kariyerini Çin’de sürdüren Melissa Vargas’tan sezon başında kötü haber geldi: Vargas daha önce de sakatlık yaşadığı gibi omzundan sakatlandı. Bir süredir tedavisi süren yıldız isim Eczacıbaşı’nın şampiyon tamamladığı Kulüpler Dünya Kupası’nda Tianjin’le boy gösteremedi. Vargas’ın son durumuyla alakalı açıklama Pelin Çelik’ten geldi.

Filenin Sultanları Genel Menajeri Pelin Çelik “Vargas’ın sakatlık sürecini hem başkanımız hem de ben takip ediyorum. Çin’de tedavisine devam ediyor. Süreç olumlu ve pozitif şekilde ilerliyor. Umuyoruz ki milli takım döneminde sağlıklı bir şekilde bizimle birlikte olacak’’ dedi.

Sultanlar Ligi'nin ilk yarısına damga vurdularSultanlar Ligi’nin ilk yarısına damga vurdular

TVF voleybolda transfer sezonunu uzattı

Türk voleybolunda ilk devre bitti. Sultanlar Ligi’nde Fenerbahçe ilk devreyi zirvede kapadı. Takımlar devre arasını kadrolarını güçlendirme fırsatı olarak görüyor. Transfer süreci için de TVF’den yeni bir düzenleme geldi. Federasyon devre arası transfer dönemini üç gün için uzattı. Bunun sebebi yapılan açıklamada belirtildi.

“Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Sporcu Lisans, Vize ve Transfer Talimatının 20.c ile 22.6 maddelerindeki süre bitimi 31 Aralık 2023 olan tarihler, 31 Aralık 2023 tarihinin tatil gününe denk gelmesi sebebiyle, ilk iş günü olan 02 Ocak 2024’e uzatılmıştır.”

Erkek voleybolu Avrupa’da doludizginErkek voleybolu Avrupa’da doludizgin

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.