Messi yuhalandı, Mbappe şov yaptı, PSG farka gitti

Fransa’da lider PSG, Lionel Messi’nin kadro dışı cezasından dönüp ilk 11’de başladığı karşılaşmada Ajaccio’yu farklı geçti ve son 3 haftaya 6 puanlık avantaj taşıdı.

Spor 14 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
PSG, takip mesafesini kapattırmadı.

PSG, haftalardır spekülasyonlar ve özellikle Lionel Messi ile ilgili haberlerle çalkalanıyordu. Her şeye rağmen Lens’in takibine göğüs geren Paris takımı liderlikteki yerini ve puan farkını koruyordu.

Seçim sonuçları ne diyor?Seçim sonuçları ne diyor?

23 puanla 19. sırada olup küme düşme yolunda giden Ajaccio’yu ağırlayan PSG, 22’de Fabian Ruiz’le öne geçti. 33’te Achraf Hakimi durumu 2-0 yaptı. Devre böyle bitti. İkinci yarının başında Mbappe şov vardı. Fransız 47 ve 54’te farkı 4’e yükseltti. 73’te Mohammed Youssouf kendi kalesini buldu ve durum 5-0 oldu. Lorient maçında gördüğü erken kırmızı kartla maçın kaybedilmesinde rolü olan ve sonraki olayların bir bakıma önünü açan Achraf Hakimi gol attığı Ajaccio maçının 77. dakikasında direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 80’de de konuk ekipte Thomas Mangani kırmızı gördü. Maç 5-0 bitti. Messi’nin PSG taraftarları tarafından yuhalanarak karşılanması dikkatlerden kaçmadı.

İtalya’da günün karlısı Interİtalya’da günün karlısı Inter

PSG bu galibiyetle puanını 81’e yükseltti ve Lens’le arasındaki 6 puanlık farkı korudu.

Ligue 1’de günün diğer sonuçları:

Strasbourg – Nice 2-0

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.