Messi ‘siftah’ dedi, Inter Miami puanı kurtardı

MLS'te Inter Miami, Los Angeles FC deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü. Miami'ye bir puanı getiren golü duraklama anlarında Lionel Messi kaydetti.

Spor 26 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Inter Miami'den son anda beraberlik.

MLS’te normal sezon heyecanı devam ediyor. Inter Miami sezonun ikinci maçına çıktı. İlk maçında Real Salt Lake’i 2-0 mağlup eden Florida ekibi ülkenin diğer ucundaki Los Angeles Galaxy’ye konuk oldu. Sahada beş Barcelonalı vardı. Messi, Sergio Busquets, Luis Suarez ve Jordi Alba’nın yanı sıra Los Angeles forması giyen Riqui Puig de Barcelona çıkışlı bir futbolcu ve eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Maç boyunca topa daha fazla sahip olan ekip Inter Miami olsa da Galaxy hızlı geliştirdiği ataklarla gole yaklaşıyordu. 75. dakikada Joveljic Pasifik ekibini 1-0 öne geçiren gole imza attı. Bu golün ardından baskısını artıran Inter Miami beraberlik golünü duraklama anlarında Arjantinli yıldızı Lionel Messi’nin ayağından buldu. Messi böylelikle yeni sezonda ilk golüne imza attı. Inter Miami puanını dörde yükseltti. Los Angeles ilk maçında ilk puanını beraberlikle aldı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.