Messi Miami’yi bırakmayacak

MLS'te play-off yarışından kopan ve şubat ayına dek sezonu kapatan Inter Miami'de adı Suudi Arabistan'la anılan Lionel Messi takımdan ayrılmayacak.

Spor 13 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Messi'nin 4 ayının nasıl geçeceği belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde MLS’te play-off iddiasını kaybeden ve sezonu kapatan Inter Miami’de Lionel Messi’nin kiralık olarak başka bir takıma transfer olup olmayacağı merak konusuydu. Söylentilere göre Messi’yle Suudi Arabistan Ligi’nin yanı sıra Barcelona da ilgileniyordu. Şubat ayına kadar kulüp futbolunda boy gösteremeyecek Messi’nin bu süreyi sadece Arjantin Milli Takımı’nda mı yoksa beraberinde başka bir kulüp takımında mı geçireceği merak ediliyordu. Bu soruların yanıtını ünlü gazeteci Fabrizio Romano verdi.

Romano’nun haberine göre Messi Inter Miami dışında bir takımda forma giymeyecek. Messi, Arabistan ve Barcelona’ya gitmeyi düşünmüyor. Şubat ayına kadar Arjantin Milli Takımı’yla 4 maça çıkacak oyuncu, sezonun son 2 MLS maçının ardından 4 aylık arada takımıyla beraber Kore’de hazırlık turnuvasında yer alacak ve aralık ayını tatil yaparak geçirecek. Yıldız isim ocak ayındaysa yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Arabistan'ın Messi hayali yeniden canlandıArabistan’ın Messi hayali yeniden canlandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.