Ronaldo ve Messi’nin ‘Son Dans’ı sakata geldi, Talisca kendini gösterdi

El Nassr ve Inter Miami'nin yaptığı hazırlık maçında Cristiano Ronaldo sakatlığı nedeni oynamadı, Messi 83'te oyuna girdi. 6-0 Suudi Arabistan takımının kazandığı kaça üç gol atan eski Beşiktaşlı Anderson Talisca damga vurdu.

Spor 2 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Riyad’da üç takımlı Son Dans (The Last Dance) isimli hazırlık turnuvasında Cristiano Ronaldo, ezeli rakibi Lionel Messi ile aynı sahayı paylaşamadı. 29 Ocak’ta Jorge Jesus’un çalıştırdığı El Hilal’e 4-3 mağlup olan Inter Miami, El Nassr ile karşılaştı.

Futbol dünyasının Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo nedeniyle büyük bir heyecanla beklediği maçta dev karşılaşma gerçekleşmedi. Sakatlığı bulunan Cristiano Ronaldo sahaya çıkmazken Messi ise 83. dakikada oyuna girdi.

Ne Ronaldo ne Messi en zengin futbolcu FlaminiNe Ronaldo ne Messi en zengin futbolcu Flamini

Talisca şov yaptı

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bulunan Kingdom Arena’da oynanan mücadeleyi kazanan taraf 6-0’lık skorla El Nassr oldu. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren gollerden üçünü bir dönem Beşiktaş’ta da oynayan Anderson Talisca attı. Otavio, Aymeric Laporte ve Mohammed Maran tabelayı değiştiren diğer isimler oldu.

Ronaldo ve Messi’nin karşı karşıya gelmesini bekleyenler düş kırıklığına uğrattı.

Ronaldo’nun sakatlığı sürüyor

Ronaldo’nun sakatlığı nedeniyle takımının Çin’de yapacağı hazırlık maçları da ertelemişti. Sakatlığı nedeniyle Çin’de düzenlenecek hazırlık maçlarının ertelenmesini üzüntüyle karşıladığını belirten 38 yaşındaki Ronaldo, “Arkadaşlar, benim için üzücü bir gün. Çünkü özellikle Shenzhen’deki Çinli taraftarlardan özür dilemek istiyorum. Çünkü bildiğiniz gibi futbolda bazı şeyleri kontrol edemezsiniz” demişti.

Çin'de otele Ronaldo baskını: Nasıl iptal olur!Çin’de otele Ronaldo baskını: Nasıl iptal olur!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler