Messi’nin kulakları çınladı: Arda Güler 18 yaşında bir uzaylı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler için 12 yıl önce Arda Turan'ın Lionel Messi için söylediği 'uzaylı' deyimini kullandı.

Spor 4 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Arda Güler'den övgüyle bahsetti.

Arda Turan İspanya’da top koştururken 2011’de El Mundo gazetesinde verdiği söyleşide “Cristiano Ronaldo mu yoksa Messi mi daha iyi” sorusuna, “Cristiano dünyanın en iyisi ama Messi bu dünyadan değil” yanıtını vermişti. Arda Turan’ın bu sözlerinin benzeri Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’den Arda Güler için geldi.

Arda Güler'in sakatlığı biliniyordu! Saatli bomba Real Madrid'de patladıArda Güler’in sakatlığı biliniyordu! Saatli bomba Real Madrid’de patladı

Real Madrid, hazırlık maçında Juventus’la karşılaştı. Mücadeleyi 3-1 kaybeden La Liga ekibinde teknik direktör Carlo Ancelotti, maç sonunda açıklamalar yaptı. Ancelotti, Fenerbahçe’den transfer edilen Arda Güler’in sakatlığı hakkında bilgi verirken şöyle konuştu: “Tıbbi açıdan konuşmak oldukça zor ama çok ciddi değil. Menisküste küçük bir problem var ve ameliyat olup olmayacağını değerlendiriyoruz. Arda Güler, 18 yaşındaki bir uzaylı.”

Sakatlığı bulunan Arda Güler’in eylül ayı sonunda sahalara dönmesi bekleniyor. Arda, salonda çalışmalara döndü. Milli oyuncumuz çalışmalarını Türkçe şarkı “Evlerinin önü boyalı direk” eşliğinde devam ettirdi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.