Thibaut Courtois’nın çapraz bağları koptu!

Real Madrid'in Belçikalı yıldız kalecisi Thibaut Courtois'nın sol diz çapraz bağlarının koptuğunu ve ameliyat olacak oyuncunun bir süre sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Spor 11 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Courtois'nın şok sakatlığı Real Madrid'i transfere zorlayacak.

Real Madrid’de yeni sezon öncesi Thibaut Coirtois depremi yaşandı. İspanyol devi, Belçikalı yıldız kalecinin sol diz ön çapraz bağlarının koptuğunu ve oyuncunun ameliyat olması gerektiğini açıkaldı. Courtois’nin söz konusu ameliyatın ardından 6 aya yakın sahalardan uzak kalması bekleniyor. The Athletic’in haberine göre 31 yaşındaki yıldız isim en iyi ihtimalle nisan ayında sahalara dönebilecek.

Arda Güler'den sonra Real Madrid'e ikinci transfer: Ömer KutluayArda Güler’den sonra Real Madrid’e ikinci transfer: Ömer Kutluay

Real Madrid’in kadrosundaki yedek kaleci 24 yaşındaki Ukraynalı Andriy Lunin. İspanyol ekip ülke basınında çıkan haberlere göre kaleci arayışlarına başladı. An itibarıyla boşta olan en ciddi aday David De Gea. De Gea dışında Faslı kaleci Bounou ve Fenerbahçe’nin de gündeminde olan Dominik Livakovic’in söz konusu pozisyon için aday olduğu belirtiliyor. Courtois’nın sakatlığı öncesinde geçtiğimiz hafta kız arkadaşının tatilden paylaştığı görüntüler gündem olmuştu. Deneyimli kaleci tatil sürecinde dahi çalışmalarını sürdürüyordu. Courtois sakatlığı sonrası “Böyle bir şey yaşamayı asla beklemiyorsunuz fakat şimdi bu durumu kabul etmek ve daha da güçlü bir şekilde geri dönmek için her şeyi yapma zamanı. Enerjiniz, sevginiz ve cesaretiniz için hepinize teşekkür ederim.” sözlerini söyledi.

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.