Michael Jordan’ın malikanesine hırsız girdi!

Basketbol efsanesi Michael Jordan’ın uzun bir süredir satmaya çalıştığı Illinois’daki malikanesine hırsız girdi. Malikaneye giren 18 yaşındaki genç kefaletle serbest bırakıldı.

Spor 8 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Jordan'ın Chicago'daki malikanesine hırsız girdi

Chicago şehri ve Illinois Eyaleti söz konusu olunca Michael Jordan efsanesinin akla gelmemesi işten değil. Jordan’ın şehirde bıraktığı şeyler onca mistik spor anıyla sınırlı değil. 60 yaşındaki efsanenin ultra lüks malikanesi de sahibine yakışır şekilde göz alıcı.

Jordan söz konusu malikaneyi 10 seneden uzun süredir satmak istiyor. İlk zamanlarda 29 milyon dolar gibi astronomik bir ücretten satışa sunulan malikane için şimdiler konuşulan rakam 15 milyon dolar. Tabii ki bu denli yüksek maliyetli ve bu kadar tanınmış bir kişiye ait gayrimenkule birinin izinsiz girmiş olması da haber değeri taşıyor.

Olaylı maçta Fenerbahçe 'Devam' Anadolu Efes 'Tamam' dediOlaylı maçta Fenerbahçe ‘Devam’ Anadolu Efes ‘Tamam’ dedi

Duruşma 20 Nisan’da

Lake N Mchenry Scanner’ın haberine 18 yaşındaki Kaiden R. Hagedorn, salı öğleden sonra Jordan’ın Highland’deki malikanesine izinsiz girdiği iddiasıyla tutuklandı. Hagedorn, iki adet mülke zarar verme ve bir adet mülke izinsiz girmeyle suçlandı. Habere göre Hagedorn’un 20 Nisan’da mahkemeye çıkması planlanıyor.

Süper lüksün ötesi

Jordan’ın kariyerinin eşsiz şaşaasını bir mülkle betimleyecek olsanız, işte Chicago’daki bu özel yapı size aradığınız şeyi verebilir. Zira hala Jordan’a ait malikane, 56 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilmiş.

Türk basketbolu için müjde… Banvit efsanesi dönüyorTürk basketbolu için müjde… Banvit efsanesi dönüyor

İçinde basketbol sahaları, golf sahası, puro odası, yüzme havuzu gibi yaşam alanlarının bulunduğu malikanede bir de spor salonu mevcut. Yapının ev kısmındaysa 9 yatak odası, 15 tam banyo, 4 yarım banyo, 14 garaj alanı, bir de şef mutfağı yer alıyor.

Evin yıllık vergi olarak Jordan’a maliyeti yılda yaklaşık 136 bin dolar. 1995’te açılan malikanenin yapımı dört yıl sürmüş.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.