Michael Schumacher sözleri pişman etti: Özür…

Gazeteci Antonio Lobato’nun bitkisel hayattaki Michael Schumacher’in fiziksel durumu hakkında yaptığı şaka başına dert açtı. Laboto özür dilemek zorunda kaldı.

Spor 27 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Antonio Lobato, sözlerinden dolayı özür dilemek zorunda kaldı.

2012 Formula 1 sezonun ardından emekli olan ve ailesiyle daha fazla vakit geçirmek isteyen Alman pilot Michael Schumacher, Aralık 2013’te Fransız Alpleri’nde kayak yaparken düştü ve kafasını bir kayaya çarptı. Başından çok ağır bir şekilde yaralanan Schumacher yaklaşık 10 yıldır komada bulunuyor ve kimsenin görmesine izin verilmiyor.

https://twitter.com/F1tutkumuz/status/1706254709898486106

Schumacher’in bu durumuyla dalga geçen Formula 1 yorumcusu Antonio Lobato tepkiler artınca özür dilemek zorunda kaldı. DAZN İspanya kanalındaki canlı yayında Antonio Lobato, Toni Cuqurella’nın “Adrian Newey (Red Bull mühendisi) titriyor çünkü Antonio Lobato geliyor” demesinin üstüne “Bırakın Michael Schumacher titresin ama Michael değil çünkü o titreyemez” dedi.

Bu sözlerle tepkiler çığ gibi büyüyünce Lobato sosyal medya hesabından özür dilemek zorunda kaldı. Yanlış anlaşıldığını ve Adrian Newey’i şampiyonluklarda kıyaslayabilecek bir ismi düşününce aklına ilk Michael Schumacher’in adının geldiğini belirten gazeteci şunları söyledi: “Yaptığı hatayı fark ettim ve frene bastım. Çok ileri gittim ve kaba söylemimden dolayı kamuoyundan özür dilerim” dedi.

'Tatsız' Schumacher söyleşisinde başı yanan editör oldu‘Tatsız’ Schumacher söyleşisinde başı yanan editör oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.