Milan, Lazio’yu yıktı… Lautaro Martinez şov yaptı

Serie A'da haftanının maçında Milan, Lazio'yu ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 yendi. İnter ve Napoli deplasmandan 4-0'lık galibiyetle döndü. Lider Inter'in 4 golünü de Lautaro Martinez attı.

Spor 1 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Milan, kritik maçı kazanarak lider Inter ile aynı puanda yarışa devam etti.

Serie A’nin 7. haftası Milan – Lazio karşılaşmasına sahne oldu. San Siro’da oynanan maçta, Milan, sezona istediği gibi iyi bir başlangıç yapamayan Lazio ile karşılaştı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında Milan, 60. dakikada ABD’li oyuncusu Christian Pulisic ile 1-0 öne geçti. 88. dakikada İsviçreli Noah Okafor maçın skorunu ilan etti: 2-0.

Manchester'da yas, Liverpool'da isyan, Arsenal'da sevinçManchester’da yas, Liverpool’da isyan, Arsenal’da sevinç

Ligde üst üste 3. galibiyetini alan Milan, 7 maçta 6 galibiyetle 18 puanla ikinci sırada yer aldı. Başkent takımı Lazio ise bu mağlubiyetle, ligde 7 maçta 4. yenilgisini aldı. Haftayı puansız geçen Lazio, 7 puanda bulunuyor.

Lauro Martinez böyle istedi

Salernitana, İtalya Serie A’nın 7’nci haftasında Inter’i konuk etti. Arechi Stadyumu’ndaki müsabaka Inter’in 4-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Inter’in gollerini 62, 77, 85 ve 89’uncu dakikalarda Lautaro Martinez attı. Bu sonucun ardından Inter puanını 18’e yükseltti ve Milan’ın önünde averajla ilk sıradaki yerini korudu. Salernitana ise 3 puanda.

Napoli takipte

Napoli de Lecce deplasmanında dört golle kazandı. İlk yarıyı 16. dakikada Leo Oestigaard’ın golüyle 1-0 önde tamamlayan geçen yılın şampiyonu, 51’de Victor Osimhen, 88’de Gianluca Gaetano ve 90. dakikada penaltıdan Matteo Politano topu ağlara gönderdi. Bu sonuçla Napoli, puanını 14 yaparak iki Milan takımından sonra üçüncü sıraya çıktı, Lecce ise 11 puanda kaldı.

Girona'nın rüyasını Real Madrid bitirdiGirona’nın rüyasını Real Madrid bitirdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.