Millilerin Almanya mesaisi büyük ilgi ve Mehter Marşı’yla başladı

A Milli Futbol Takımı,Almanya'da ilk antrenmanını seyirciye açık yaptı. Biletleri günler öncesinden alan gurbetçiler idmana büyük ilgi gösterirken Mehter Marşı çalındı. Antrenmanda kaleci Mert Günok ve İrfan Can Kahveci'nin olmaması endişe yarattı.

Spor 12 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
A Milli Takım oyuncularına Almanya'da büyük ilgi vardı.

Türkiye Avrupa Şampiyonası F Grubu ilk maçında 18 Haziran’da oynayacağı Gürcistan maçının hazırlıklarını taraftarlara açık yaptığı antrenman ile sürdürdü. August Wenzel Stadyumu’nda teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen idman ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmalarıyla devam eden antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Taraftara açık gerçekleştirilen idmana gurbetçi taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Antrenmanı izlemek isteyen taraftarlar biletleri daha önce tüketmişti. Türk taraftarlar Türkiye tezahüratları ile büyük coşku yaşarken tribünlerde Mehter Marşı da çalındı.


A Milli Futbol Takımı’nda kaleci Mert Günok ve İrfan Can Kahveci tedbir amacıyla idmana katılmadı. Milli oyuncu Zeki Çelik ise takımdan ayrı çalıştı. Öte yandan idmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışan Ferdi Kadıoğlu ve Ahmetcan Kaplan da antrenmanın ikinci bölümünde bireysel olarak hazırlıklarını sürdürdü. Milli futbolcular ve teknik ekip antrenmanın ardından taraftarı selamlamak için saha etrafında tur atarak imza verdi.

Cristiano Ronaldo EURO 2024'te de rekor peşindeCristiano Ronaldo EURO 2024’te de rekor peşinde

RAMS Global ana sponsor oldu, Montella sakat futbcular için konuştu

RAMS Global, bir yıl boyunca A Milli Erkek Futbol Takımı’nın ana sponsoru oldu. TFF ile RAMS Global arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Almanya’nın Barsinghausen kasabasındaki NFV Akademi’de gerçekleştirilen imza törenine TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt, Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, milli futbolcular Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız ve Altay Bayındır ile RAMS Türkiye İcra Kurulu Üyesi Cem Ciritci katıldı. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, A Milli Takım’daki sponsorluklarla ilgili gelen bir soruyu şöyle yanıtladı: “Geniş kadrodan başladığımızdan beri ufak sakatlıklar oldu. Sonrasında şanssız sakatlıklar yaşadık. Ozan ve Enes gibi. Bunlar bizi çok üzdü. Ufak tefek sakatlıklar var ancak bu duruma endişe ile bakmıyorum. Çok iyi bir temelimiz var.”

Euro 2024 şarkısı Sefo'dan: TürkiyemEuro 2024 şarkısı Sefo’dan: Türkiyem

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.