Milyonluk ceza Sancak’ı isyan ettirdi

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, kendisine 1.1 milyon TL ceza veren PFDK'ye tepki gösterdi. Sancak "ceza tutarları yayın ihalesinde eksik kalacak rakamı tamamlanacağından dolayı mutluyuz" dedi.

Spor 17 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, PFDK tarafından dev bir cezaya çarptırıldı. Başkana 5 ay 12 gün hak mahrumiyetinin yanı sıra 1.1 milyon TL ceza verildi.

Sancak bu cezaya “Evet yine ceza aldık, 162 gün 1 milyon 078 bin TL, rahat olalım bu ödediğimiz ve ödeyeceğimiz ceza tutarları yayın ihalesinde eksik kalacak rakamı tamamlanacağından dolayı mutluyuz, huzurluyuz, eyvallah TFF sağolun varolun elinizi ağır tutmayın demiştim, beni kırmadığınız için müteşekkirim, sevgi ve saygılarımla” diyerek yanıt verdi.

Süper Lig’in 23’üncü haftasında, Adana Demirspor’un Hatayspor’a 1-0 kaybettiği maç sonrası tribünden inip hakem soyunma odası bastığı anlaşılan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın, karşılaşmanın hakemi Mert Güzengi’ye fiili müdahalede bulunduğu da iddia edilmişti.

Hakem soyunma odası bastığı maç sonrası sosyal medya hesabı üzerinden de mesaj yayınlayan Sancak, “Hatayspor maçının görüntülerini Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderdim. Hakem eyyam yaptı, art niyetliydi. Gözünün önündeki tacı bile göremedi. Biz hakkımızı sonuna kadar arıyoruz” demişti.

Murat Sancak ders almıyor! Milyonluk cezaMurat Sancak ders almıyor! Milyonluk ceza

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.