Mircea Lucescu’dan Beşiktaş sözleri: Beş saat…

Beşiktaş, teknik direktörlük görevine Fernando Santos'u getirmeden önce Mircea Lucescu ile görüştü. Rumen hoca görüşmenin ayrıntılarını açıkladı.

Spor 11 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Lucescu, Beşiktaş yöneticileriyle beş saat süren görüşme yaptığını söyledi.

Uzun süredir teknik direktör arayışında olan Beşiktaş Portekizli çalıştırıcı Fernand Santos’la sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlılar Santos’tan önce Rumen teknik direktör Mircea Lucescu ile masaya oturmuştu.

Rumen teknik direktör dün siyah-beyazlı kulübün yöneticileriyle yaptığı görüşmenin detaylarını açıkladı. Lucescu şöyle dedi: “Başladı ve bitti. Cumartesi günü görüştük. Yaklaşık beş saat konuştuk. Onlara takımda yaptıkları hataları söyledim, tecrübelerimden yola çıkarak bazı tavsiyeler verdim. Beşiktaş’ta daha önce çok güzel anlar yaşamıştım. Şampiyonluk kazanmıştım.”

Beşiktaş, Rize'de yeni hoca Santos'a gösteri yaptıBeşiktaş, Rize’de yeni hoca Santos’a gösteri yaptı

‘Şampiyonluk için oynayan takımları çalıştırmaya alışkınım’

Kendisine altı aylık teklif yapıldığını belirten Lucescu “Bana teklifleri altı ay Beşiktaş’ı çalıştırmamdı. Daha sonra anlaşırsak ve ben de istersem devam ederiz dendi. Takımın şampiyonluk şansı kalmamıştı. Ben şampiyonluk için oynayan takımları çalıştırmaya alışkınım. Sezon ortasında değil de gelecek sezon başında göreve başlasaydım buna tamamdım” dedi.

Eric Bailly'nin Beşiktaş'a maliyeti belli oldu: Dakikada 121 bin liraEric Bailly’nin Beşiktaş’a maliyeti belli oldu: Dakikada 121 bin lira

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.