Montella sezon sonunu işaret etti, Sancak ‘Keyfi bilir’ dedi

Adana Demirspor’da Vincenzo Montella bilmecesi sürüyor. İstanbul’da bir davete katılan ve basına konuşan Montella, Murat Sancak ikilisi takımın geleceği hakkında renk vermediler.

Spor 30 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Vincenzo Montella da Murat Sancak da net konuşmadı.

Ligi 4. sırada bitirmeyi garantileyen Adana Demirspor’da gündem Vincenzo Montella’nın biten sözleşmesi. İtalyan teknik direktörün gelecek sezon takımın başında kalıp kalmayacağı merak konusu. Montella, Başkan Murat Sancak’la beraber Adana Demirspor’un Başkanvekili Metin Korkmaz’ın kızı Ecrin Korkmaz ait Sarıyer’deki spor salonunun açılışına katıldı.

İtalyan, burada basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Montella, Adana ekibindeki geleceğiyle alakalı gelen soruya “Ben tabii ki kalmayı düşünürüm, neden düşünmeyeyim ama bunu lig bittiğinde düşüneceğiz. Başkanımızla da oturup konuştuğumuzda hep beraber bakacağız duruma” şeklinde cevap verdi.

Vincenzo Montella Fenerbahçe'yi destekliyor: Onlara bağlıVincenzo Montella Fenerbahçe’yi destekliyor: Onlara bağlı

Montella, bu sezon ortaya koydukları performanstan memnun olduğunu belirterek şunları söyledi: “Ligdeki durumumuzdan dolayı çok memnunuz. Bitime 3 maç kala 4. sırayı garantilemiş durumdayız. Ama tabii ki ligin kalanında 3 maçımız var ve bu maçları onurlandırmamız lazım. Umarım 70 puan ve üzerine çıkabiliriz. Çünkü 4. olarak kulübümüz için tarihi bir sonuç aldık. Bu nedenle 70 puanı almak da güzel bir sonuç olur.”

Murat Sancak: Keyfi bilir

Adana Demirspor, Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’nı kazanması halinde Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edecek. BBaşkan Murat Sancak ise “İsteyen istediği yere gidebilir. Almak isteyen de alır. Kimseyi zorla bir yerde tutacak değiliz ama ligin bitmesini bekliyoruz, oturup konuşacağız. Montella da kalmak isterse biz arzu ediyoruz. Giderse yurt dışına gider. Ailesini çok özlüyor. Çocukları orada, buraya getiremiyor. Onun haricinde olur mu olmaz mı keyfi bilir” dedi.

Michy Batshuayi hâlâ şampiyonluğa inanıyorMichy Batshuayi hâlâ şampiyonluğa inanıyor

Sancak öte yandan Zlatan Ibrahimovic söylentileriyle alakalı olarak “Türkiye’de başka bir takımla anılmıyor, Adana Demirspor ile anılıyor. Demek ki güzel işler yapmışız ki adı bizimle anılıyor” diye konuştu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.