Montella’nın Arda Güler’i yedek bırakma nedeni kıskançlık mı?

Euro 2024'te Çekya ile yapılacak kritik maç öncesi Arda Güler ile teknik direktör Montella arasında yaşananlara İspanyol basını da girdi. AS, Montella'nın Arda Güler'i kıskandığını iddia etti.

Spor 24 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Montella ve Arda Güler arasında yaşananlar Türkiye'nin gündemine oturdu.

26 Haziran’da Çekya ile kritik maça çıkacak A Milli Takım’da Arda Güler kaosu yaşanıyor. Euro 2024 için kiritik maça saatler kala Vincenzo Montella’nın antrımanda Arda Güler’e davranışı tartışma yaratırken AS gazetesinde yeni bir iddia gündeme geldi.

AS’ın yazarı Tomas Roncero Arda Güler’in yedek bırakılmasının ardında Vincenzo Montella’nın kıskançlığının yattığını yazdı. Roncero’nun yazısında konuyla ilgili bölüm şöyle: “Gürcistan’a karşı zaferin Arda Güler adlı o dahi çocuğun tartışılmaz ve büyüleyici kalitesiyle gelmesinin ardından bütün bir ülke ve dünya basını ilgisini bu gence yöneltti. Montella bunu fark ettiğinde çocukça ve saçma bir kıskançlık içine girdi. Denklem basitti. Roberto Martinez’in çalıştırdığı Portekiz karşısında Türkiye kazanırsa grubun lideri olacaktı. Ancak Montella bu zaferin genç Real Madrid oyuncusunun yeni bir gösterisine dönüşeceğini düşündü. O anda oyun tahtasına bakarken kendi kendine şöyle dedi: Yıldızımı yedek kulübesinde bıraksam iyi olur. Kazanırsak bunun benim sayemde olduğunu söyleyecekler.”

Arda Güler 3-0 kaybedilen Portekiz maçının son 30 dakikasında taraftarın yoğun tezahüratlarından sonra oyuna girdi. Maç sonunda milli futbolcu sosyal medya hesabından Montella ile fotoğrafını paylaşarak destek verdi. Millilerin dün yaptığı antrenmanda Montella’nın Arda Güler’e davranışı ise sosyal medyada infial yarattı. Türkiye Futbol Federasyonu gece yarısı konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı. (Haberi linkte)

Et mi balık mı?Et mi balık mı?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.