Naldo: Katlandığımız acılar uyarı olsun

Trafik kazası sonucu hem 4 yaşındaki oğlu Davi'yi hem kayınpederini kaybeden Antalyaspor'un Brezilyalı stoperi Naldo, sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamayla insanları trafikte daha dikkatli olunamsı konusunda duyarlı olmaya çağırdı.

Spor 15 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin vefat ettiği kaza hakkında iddianame hazırlandı.

Naldo, son haftalarda kabusu yaşadı. Brezilyalı stoper 4 yaşındaki oğlu ve kayınpederini trafik kazasında yitirdi. 7 Eylül’de Antalya’da meydana gelen kazada 65 yaşındaki Walter Tilatti’nin kullandığı araç başka bir araçla çarpıştı. Kazada Tilatti ve Davi Pereira yaralandı. Yoğun bakımda uzun süre tedavi gören ikiliden minik Davi 40 gün sonra, Tilatti 66 gün sonra yaşamını yitirdi.

Naldo, kayıpların üstüne sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak “Kayınpederime ve bu trajik kazada Davi’yle ilgilenen herkese teşekkür ederim. Ama bu konuda sessiz kalamam, oğlum ve kayınpederim, saat 11.00’de kimliği belirlenemeyen bir kişinin çok hızlı gitmemesi gereken bir yerde aşırı hız yapması sonucu hayatını kaybetti. Eve gidiyorlardı. Ailemin ve benim katlandığımız acılar herkese bir uyarı olsun. Trafik kurallarına saygı gösterin, emniyet kemerinizi takın, kendi hayatlarınızın ve başkalarının hayatlarının sorumluluğunu alın. Antalya’da kazalar sık yaşanıyor ama bu şekilde olmaması gerekiyor. Bu kazalar hayallerin yok olmasına, ailelerin yok olmasına ve yaşatmamız gereken çocukların hayatlarının sona ermesine neden oluyor. İnsanlar araç kullanırken daha sorumlu olsalardı tüm bu üzüntülerden kaçınılabilirdi” dedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Naldo oficial (@naldo.n5)’in paylaştığı bir gönderi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.